avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
O parte din ea o am structurara pe fiecare materie in parte de pe siteul ICCJ. Meritele acestei structurari nu m-i le pot aroga ci doresc sa ii multumesc lui zz-man, cami si tuturor celor care mi-au mai trimis materiale gata aranjate.
va salut pe toti .... si eu incep luni penalul special ... momentan savurez victoria din procesul cu banca .... am castigat...decizie irevocabila ... o zi frumoasa dragilor =D>
daxia0022 a scris:

va salut pe toti .... si eu incep luni penalul special ... momentan savurez victoria din procesul cu banca .... am castigat...decizie irevocabila ... o zi frumoasa dragilor =D>
Felicitari......ne bucuram din tot sufletul pentru tine
Mi-a venit cartea lui Udroiu!!!! acuma o rasfoiesc...
artax a scris:

Mi-a venit cartea lui Udroiu!!!! acuma o rasfoiesc...
Mie numai saptamana viitoare imi vine
Sa ne spui cum ti se pare?
Cu repetatul cum stai?

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)