avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
ceva proaspat
[ link extern ]

eu am dat comanda la librarie...si astept...#-o
Ziceti Toader-penal special si Neagu-procedura, le am pe astea...inteleg ca Udroiu-sinteze e si penal special , si procedura?
De procedura civila ziceam de carte/curs, eu am ala de Boroi si Ciobanu-- selectiv, da` nu mai vreau dupa selective, ca acolo se presupune ca deja esti toba de carte , si numa` ce mai repeti un pic, da` eu am nevoie sa le buchisesc...
@daxia- in chestiunea cu banca ( David si Goliat )----doar ti-au dat dreptate, sau se concretizeaza in niste avantaje? intelegeam zilele trecute ca ai obtinut rejudecare?
salutare, am revenit din instanta :D
mie imi place Tabarca la procedura civila :D
mi-am luat codul adnotat cu 202 de Boroi si ajunge :D
dar de penal si procedura penala am nevoie la fel, pt.buchiseala :)
blacky, ma voi uita pe carte! pare a fi interesanta!
de pe blogul lui CD:
"deci,pentru examenul din toamna va fi in tematica noul cod civil…(asa ar fi si normal)…presupun ca noul cod penal ar trebui sa intre in vigoare odata cu noul cod de procedura penala, din moment ce sunt institutii noi cu corespondent in CPP.

Nu. Va fi tot vechiul cod, din pacate.
Comentariu prin Cristi — 09/06/2011 @ 9:27 AM | Răspunde

eu NU MAI INTELG NIMIC....e curata nebunie, daca nu chiar bataie de joc

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)