avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
Salut!
Eu am primit ieri un mail de la UJMAG, pentru carte, cu " invitatia "de a comanda, au schimbat putin pretul, dar au pastrat ceva reducere in baza rezervarii, am comandat-o aseara...cam 50 ron( + curier)
Ramane de vazut in ce fel va folosi, daca se schimba codurile...
Va referiti la drept pnal partea gen si speciala? Care are grile la sfarsit? Sau alta?
Ultima modificare: Miercuri, 8 Iunie 2011
Scarlet24, utilizator
Salut!
Multumesc si eu pt informatie.
Nu Scarlet, nu e aia, ca a aparut acum alta-si are, am inteles, cam 1000 de grile.
Inca nu am comandat-o dar vreau si eu!
Spor!
azur75 a scris:

Salut!
Multumesc si eu pt informatie.
Nu Scarlet, nu e aia, ca a aparut acum alta-si are, am inteles, cam 1000 de grile.
Inca nu am comandat-o dar vreau si eu!
Spor!

Am vazut-o si eu acuma pe site.....oare s-o fi gasind prin librarie? Sau numai pe net? 1000 grile are, da

Edit.....am comandat-o ca am sunat la 2 librarii din Cluj si nu o au
Scarlet24, utilizator
Daca tot suntem la subiectul "carti", pe civ. si proc. civila exista ceva grile mai noi?

Si grile sub forma de spete faceti de pe undeva? Din cate stiu eu, pe pen. si proc. pen. numai Cristus are
Scarlet24, utilizator

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)