avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1035 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
Buna dimineata! :coffee: repede si....dosare! sper sa termin repede azi...:D ca e ziua mea :)
La multi ani rexone :vishenka: !!!
Si buna dimineata tuturor alaturi de caffa de rigoare :coffee:
Spor sa aveti astazi la tot ce facecti :D
rexone, " La multi ani!" si din tot sufletul, sanatate, impliniri si numai bine! :vishenka:

:kissing:
D-apoi La multi multi ani cu sanatate, fericire si implinirea tuturor dorintelor :vishenka: .... te tzuk din Oradea si va invit la o :coffee: ...
La multi ani ! si din Rm. Valcea.

De saptamana viitoare sper ca voi relua si eu studiul.Mama tot plecata este, asa ca ...ajutor mai la pastele cailor.
Imi voi relua programul cu trezitul la 4 dimi.

in rest, Timi, Timi si iar Timi.e la varsta intrebarilor si m-a facut praf...nici gandurile nu mi le mai aud.

Alte discuții în legătură

Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Epigrama interactiva ContSters109653 ContSters109653 Remaniere Bine-ar fi sa ne mutam, Sa schimbam topicu'-ndata. Ca daca recidivam... Gasim usa incuiata ! Poate nu sunt inspirata Dar patita (deseori ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)