avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1035 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
eu imi petrec timpul dand declaratii...
apropo...au venit analizele la sange....domnul sofer avea 3,15 mg/l alcool in sange, de fapt avea sange in alcool.
el nu a sunat niciodata nici sa intrebe ce facem , nici sa-si ceara macar scuze....suna nevasta-sa sa-mi spune cat de necajiti si amarati sunt ei...si ca el bea de suparare.
am aflat ca are mai multe fapte cu alcool la activ, dar pentru ca nu s-au soldat cu victime s-au terminat cu intelegeri: a avariat o data 3 masini, o data a intrat in gardul unei case,etc.
a avut permisul suspendat 90 de zile acum 3 luni dar a cerut la Mina Minovici recalcularea alcolemiei si a scapat....
imi vine sa-mi bag picioarele in el de examen si sa-mi vada de viata mea in continuare...e un sistem de rahat
Ei si eu vineri am simtit cum imi fuge pamantul de sub picioare, cand m-au sunat de la cresa si mi-au spus ca Maia a cazut si s-a lovit cu capul de asfalt ... nu stiu cum am ajuns acolo, iar in drum spre spital mi-am dat seama ca nimik dar absolut nimik nu conteaza decat sanatatea celor dragi ...am facut consult neurologic si film ... Domnul fie laudat nu are nimik ... era mai mult speriata dar am preferat sa fiu sigura decat sa regret mai tarziu ... una peste alta mergem inainte ... o zi plina de soare alaturi de cei dragi ... Procedura inca nu am terminat-o dar sper ca saptamana asta sa ii dau de capat...
daxia0022 a scris:

Ei si eu vineri am simtit cum imi fuge pamantul de sub picioare, cand m-au sunat de la cresa si mi-au spus ca Maia a cazut si s-a lovit cu capul de asfalt ... nu stiu cum am ajuns acolo, iar in drum spre spital mi-am dat seama ca nimik dar absolut nimik nu conteaza decat sanatatea celor dragi ...am facut consult neurologic si film ... Domnul fie laudat nu are nimik ... era mai mult speriata dar am preferat sa fiu sigura decat sa regret mai tarziu ... una peste alta mergem inainte ... o zi plina de soare alaturi de cei dragi ... Procedura inca nu am terminat-o dar sper ca saptamana asta sa ii dau de capat...

multa sanatate.

i-ai facut tomograf sau radiografie?
Neata si o zi frumoasa va doresc... :coffee:
Sanatate multa dexia si celorlalti de altfel. Ma bucur ca tie bine copila.
Eu ma zbat cu procedura penala #-o.
M-am saturat de nebunia asta din justitie pana peste cap. Sper din tot sufletul sa intru in sistem la toamna si va doresc si voua acelasi lucru.
In sensul asta nu ramane nimic de facut decat INVATAT, INVATAT si iar INVATAT, iar apoi Repetat, Repetat si iar Repetat..
Ori m-a lovit pe mine constiinta ori nu stiu, dar timpul trece atat de repede......
Buna dimineata ... Maia e bine ... din pacate la spitalul de copii din Oradea le face tomograf numa daca lovitura e grava ... deh e criza si facem economie ... oricum sperietura a fost mai mare ...
Wolfman timpul trece foarte repede ... nu ti se pare numai tie ... asa ca spor la sapa dragilor :D

Alte discuții în legătură

Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Epigrama interactiva ContSters109653 ContSters109653 Remaniere Bine-ar fi sa ne mutam, Sa schimbam topicu'-ndata. Ca daca recidivam... Gasim usa incuiata ! Poate nu sunt inspirata Dar patita (deseori ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)