avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
Neata catelusilor, pisicilor si celorlalte animalute !
Ieri am avut o zi de foiala maxima si am reusit doar sa va citesc fugitiv.
Sa inteleg ca CSM nu stie de unde sa apuce pisica de coada sau nu are chef ?!
Oricum ar fi anul asta tot trebuie sa ne pregatim de un examen asa ca indiferent cand va fi e bine sa ne prinda pregatiti.
O zi buna va doresc si sa auzim numai de bine :coffee::coffee::coffee:
ieri am fost la psiholog....
am ramas uimita cate chestii, ascunse bine in sufletul meu, a scos la suprafata acest accident.faptul ca am realizat ca pot sa nu mai fiu intr-o clipa, a declansat toate frustrarile mele interioare, toata furia pe care am strans-o din copilarie.
oricum voi continua terapia...

PS. ati fi uimiti sa vedeti ce descoperiti dupa o vizita la psiholog.
examenul asta este un adevart devorator de spirite.pacat ca sistemul nu intelege ce "monstrii" creaza.
buna dimineata ... eu sunt fara nici un chef, ma doare maxilarul (am stat 2 ore aseara la stomatolog) ... si cand am citit blogul lui CD mi s-a taiat tot elanul ... deci dintr-o data nici concursul din toamna nu mai e sigur ... numai ca nu ma voi lasa cuprinsa de deznadejde ... CD zicea ca depinde de optiunile pe care le vor face INM-istii ... acu astia intotdeauna vor alege instantele mari deci problema instantelor neatractive ramane, depinde de nr celor care promoveaza la tribunale (sa dea Domnu sa fie cat mai multi si de la instante micute multi ...) ... trebuie sa se mai faca concurs ... trebuie sa speram ca va fi bine ...
Buna dimineata dragilor ... azi in zi de mare sarbatoare va urez si eu La multi ani voua si celor dragi care isi serbeaza onomastica ... Sa ni se implineasca toate dorintele, sa fim sanatosi, sa ne bucuram de cei dragi si sa ni se umple sufletul de lumina ... de la Oradea un buchet mare de flori cu ocazia Floriilor :vishenka:
Neata si o saptamana excelenta va doresc, sa va mearga totul snur. :D
si bineinteles caffa de rigoare :coffee:

Alte discuții în legătură

Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Epigrama interactiva ContSters109653 ContSters109653 Remaniere Bine-ar fi sa ne mutam, Sa schimbam topicu'-ndata. Ca daca recidivam... Gasim usa incuiata ! Poate nu sunt inspirata Dar patita (deseori ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)