sunt chiar tupeisti INM-isti...vor indisponibilizarea tuturor posturilor pana la anul...cum sa se duca ei la instante neatractive...ei au familii si domiciliul in Bucuresti....si cica dezechilibrul in plan familiar isi va spune cuvantul in plan profesional...mi-e scarba si tind sa renunt ....
m-au apucat dracii....noi trebuie sa ne asumam responsabilitatea posturilor luate prin concurs, dar ei nu...iar domnul CD nu a spus nimic.
nici macar nu au discutat despre posibilitatea unui nou concurs in mai-iunie... de fapt sper sa se faca concurs in toamna in conditiile date ... numai ca interventia lui Dumbrava cand a intrebat-o pe reprezentanta auditorilor de anu II daca ea nu crede ca asa practic nici nu mai e nevoie sa se faca alte examene la INM sugereaza ca nu prea sunt de acord, plus ca problema instantelor neatractive tot nu e rezolvata ... ca toti vor Brasov, Cluj, Bucuresti ... deci concluzia ... sa se faca in toamna si e bine ...
si ca sa vedeti pe ce procedura se judeca la tribunalul Bihor un recurs ... tocmai am citit pe net ca in cauza mea a amanat ca Banca sa poata sa isi formuleze apararea .....:stunned: :stunned: :stunned: vai de mine ... da parca prin intampinare se fac apararile ... doamne doamne ...