avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
pentru ca toata "lumea" din CSM este ocupata...si asteapta sa-si aleaga INM-isti, dupar care in fct de conc. de promovare...vad ce ne mai ramane si noua.
blacky78 a scris:

pentru ca toata "lumea" din CSM este ocupata...si asteapta sa-si aleaga INM-isti, dupar care in fct de conc. de promovare...vad ce ne mai ramane si noua.
Da, dar speram macar sa fie undeva pe la inceputul lui iunie.....no, asta este...
Blacky, cum te simti?
blacky78 a scris:

noi suntem plasa de siguranta a sistemului ... si din pacate suntem considerati intrati pe usa din dos a sistemului X-( uitandu-se ca multi din cei care judeca si mai au ani multi de activitate in fata au intrat fara nici un examen ...
de simtit...ma simt ca X-(...m-au durut picioarele zilele astea:((...loviturile.
incerc sa ma mobilizez....ca vad ca in sistemul asta....in care ma chinui atat sa intru...mai sunt si uscaturi...
am strans atata revolta in suflet...incat daca mi-a ajuta D-zeu sa intru in sistem, eu cu cu manuta mea ii denunt pe cei care iau mita... sa stea dracului acasa si sa-i lase pe alti sa faca meseria asta cu responsabilitate si demnitate.
blacky78 a scris:

........ daca mi-a ajuta D-zeu sa intru in sistem, eu cu cu manuta mea ii denunt pe cei care iau mita... sa stea dracului acasa si sa-i lase pe alti sa faca meseria asta cu responsabilitate si demnitate.

Asta imi aduce aminte de o fosta colega care a intrat jude la o judecatorie mica si era foarte inversunata ca uni magistrati iau mita si nu ii mai prinde nimeni. Si uite ca a intrat si ea in sistem iar la doua luni dupa asta lua spaga de numa numa.
Nu fac nici o aluzie Blacky, sper sa nu te superi insa o parte din cunoscutii mei care au pasit pragul sistemului au uitat ce au jurat inainte de a intra in el.

Alte discuții în legătură

Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Epigrama interactiva ContSters109653 ContSters109653 Remaniere Bine-ar fi sa ne mutam, Sa schimbam topicu'-ndata. Ca daca recidivam... Gasim usa incuiata ! Poate nu sunt inspirata Dar patita (deseori ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)