avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
blacky, trebuie sa fii tare! cei care au trecut printr-un accident, toti povestesc ca, destula vreme dupa aceea, auzeau in somn geamuri spargandu-se etc....cu timpul va trece! uitarea este uneori buna!:vishenka:
pt.Sashy: exista legea 9/2008 si politia animalelor in cadrul politiei comunitare; intra si pe cutu-cutu.ro; nu trebuie sa incadrezi tu in vreo lege sau articol, este treaba d-lor; Succes :luck:
rexone a scris:

pt.Sashy: exista legea 9/2008 si politia animalelor in cadrul politiei comunitare; intra si pe cutu-cutu.ro; nu trebuie sa incadrezi tu in vreo lege sau articol, este treaba d-lor; Succes :luck:
Multumesc Rexone pentru raspuns. Politia animalelor se pare ca nu a fost formata decat in Bucuresti, in restul locatiilor nu, e la stadiul de vis inca. Pana atunci intra in competenta Politiei Comunitare si a DSV.
Depun astazi plangerea, dar parca vad ca primesc un raspuns legal de genul "nu intra in competenta noastra si va rugam sa va adresati judecatoriei X", sau se duce il viziteaza si se intorc asa cum vin...
Asa ma infurie persoanele de genul asta. Merita sa imi educ cel mai pufos si mai frumos catel pe care il voi avea sa isi ascuta dintii in scop educativ, chiar daca aceast dresaj ma va costa 600 euro pentru ca "in cazul prevazut proprietarul sau detinatorul temporar al câinelui provocat este absolvit de orice raspundere":P
Va urez o duminica frumoasa !
Buna dimineata si o saptamana plina de bucurii.:D
Buna dimineata dragilor ... pt mine azi e o zi foarte de importanta ... azi se judeca recursul in procesul meu cu banca, sa imi tineti pumnii sa fie bine :worthy:

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)