avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1172 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
deci esti o femeie libera ... no bun dar cu grila mea?
alte doua frumoase ...

1. In cazul in care prepusul ocazional este minor
a-nu poate fi obligat la repararea prejudiciului decat atunci cand nu este prezumat a fi lipsit de discernamant
b-comitentul care a platit nu se poate regresa impotriva minorului pana la majorat
c-comitentul nu se poate regresa impotriva parintilor

2Cesiunea de creanta
a- poate fi atacata de creditorii cedentului cu exceptia cazului cand a devenit opozabila prin notificare
b-confera cesionarului dreptul de a obtine valoarea nominala a creantei chiar daca a platit pe ea mai mult
c-este lovita de nulitate absoluta daca a fost cesionata anterior altei persoane
daxia0022 a scris:

deci esti o femeie libera ... no bun dar cu grila mea?
alte doua frumoase ...

1. In cazul in care prepusul ocazional este minor
a-nu poate fi obligat la repararea prejudiciului decat atunci cand nu este prezumat a fi lipsit de discernamant
b-comitentul care a platit nu se poate regresa impotriva minorului pana la majorat
c-comitentul nu se poate regresa impotriva parintilor

2Cesiunea de creanta
a- poate fi atacata de creditorii cedentului cu exceptia cazului cand a devenit opozabila prin notificare
b-confera cesionarului dreptul de a obtine valoarea nominala a creantei chiar daca a platit pe ea mai mult
c-este lovita de nulitate absoluta daca a fost cesionata anterior altei persoane
1 c
2 acuma o rumeg
b si cred ca si c

La inrtebarea din succesiuni, eu cred ca niciuna din variante nu e corecta.Sau mai trebuie sa studiez......
Ultima modificare: Vineri, 8 Aprilie 2011
Scarlet24, utilizator
grilele au fost date la examene INM ... deci si cea cu succesiunile macar o varianta e ok ... nici eu nu stiu unde gresesc la ea ...
la celelalte 2, la 1 e C la 2 e numai B... eu am gresit la 1 ... nu am observat ca e dubla negatie... :O
daxia0022 a scris:

grilele au fost date la examene INM ... deci si cea cu succesiunile macar o varianta e ok ... nici eu nu stiu unde gresesc la ea ...
la celelalte 2, la 1 e C la 2 e numai B... eu am gresit la 1 ... nu am observat ca e dubla negatie... :O
Ioi ce capra sunt........acum mi-am dat seama de ce e la 2 numai b......cred ca imi umbla capul la........sttautul meu;) da azi sunt HAPPYYYYYYYYB-)
rexone a scris:

procurorul i-a prelungit si dreptul de a avea permis de conducere :D astea se dau pe banda rulanta, de catre procurorul de serviciu....
in privinta vatamarii...trebuie sa te prezinti la serviciul ml sa scoti un certificat ml...altfel, cum vei dovedi??

azi dupaamiaza ma intalnesc cu polististul care se ocupa de dosar(am vrut sa fie si Cristi de fata) sa-mi ia declaratie si sa-mi dea adresa oficiala catre serviciul medico-legal ca sa-mi iau certficat.azi vad si eu pozele, schitele si declaratiile martorilor, pentru ca eu am numai flash-uri in cap, nu tot filmul accidentului.

cetateanu turmentat nu a dat nicio declaratie, si-a angajat avocat si probabil asteapta miscarea mea.
m-a sunat nevasta-sa ieri si imi spunea ce socat e sotul ei si era mirata ca ma duc sa-mi fac tomografie la cap...ce v-ati lovit la cap doamna?

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)