avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
ati vazut ca e propunere de suplimentare la procurori cu 4 posturi .. a renuntat o gagica la post ... se va intra cu 7 ... mama mi-a lipsit o speta :(( si eram in stare sa fac mult mai mult ...
daxia, :console: data viitoare, iti vei lua post acasa, si nu la sighet! :D
Neata alaturi de aburinda caffa :coffee:........ in sfarsit a venit soarele si in est, e o zi faina astazi si sper sa o transform intr-o zi extraordinara.
Voi ce mai faceti cum va mai simtiti, sanatosi voiosi, sper ?!
buna dimineata ... la lucru cu probleme si printre citim mai departe ... m-am delectat cu raportul pe justitie pe 2010, toti trag concluzia ca nu sunt oameni suficienti in sistem, ca incarcatura e prea mare/om, ca nr dosarelor s-a dublat ... si nu se face nimik ca deh ... e criza si mai bine tinem posturile vacante ... una pepste alta azi e deja joi si a mai trecut aproape o saptamana ... cand nu stiu :hm:
daxia0022 a scris:

buna dimineata ... la lucru cu probleme si printre citim mai departe ... m-am delectat cu raportul pe justitie pe 2010, toti trag concluzia ca nu sunt oameni suficienti in sistem, ca incarcatura e prea mare/om, ca nr dosarelor s-a dublat ... si nu se face nimik ca deh ... e criza si mai bine tinem posturile vacante ... una pepste alta azi e deja joi si a mai trecut aproape o saptamana ... cand nu stiu :hm:
Buna dimineata......Daxia....eu una nu mai bag in seama astfel de rapoarte.Astia nu stiu altceva decat sa se planga de nr. mare de dosare, ca nu e personal suficient si la bla si cand e vorba sa angajeze personal.....nu sunt fonduri, posturi blocate si mi-e scarba de tot sistemul bugetarX-(
Ca sa vedeti numai chestie, daca vi se pare corecta...imi astept de 4 luni aproape sentita de divort sa imi pot schimba buletinul si astept si astept ;)......doar mai e timp destul pana la pensie..is suparata, mi-e scarba de tot sistemul

Alte discuții în legătură

Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Epigrama interactiva ContSters109653 ContSters109653 Remaniere Bine-ar fi sa ne mutam, Sa schimbam topicu'-ndata. Ca daca recidivam... Gasim usa incuiata ! Poate nu sunt inspirata Dar patita (deseori ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)