avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
ati vazut ca e propunere de suplimentare la procurori cu 4 posturi .. a renuntat o gagica la post ... se va intra cu 7 ... mama mi-a lipsit o speta :(( si eram in stare sa fac mult mai mult ...
daxia, :console: data viitoare, iti vei lua post acasa, si nu la sighet! :D
Neata alaturi de aburinda caffa :coffee:........ in sfarsit a venit soarele si in est, e o zi faina astazi si sper sa o transform intr-o zi extraordinara.
Voi ce mai faceti cum va mai simtiti, sanatosi voiosi, sper ?!
buna dimineata ... la lucru cu probleme si printre citim mai departe ... m-am delectat cu raportul pe justitie pe 2010, toti trag concluzia ca nu sunt oameni suficienti in sistem, ca incarcatura e prea mare/om, ca nr dosarelor s-a dublat ... si nu se face nimik ca deh ... e criza si mai bine tinem posturile vacante ... una pepste alta azi e deja joi si a mai trecut aproape o saptamana ... cand nu stiu :hm:
daxia0022 a scris:

buna dimineata ... la lucru cu probleme si printre citim mai departe ... m-am delectat cu raportul pe justitie pe 2010, toti trag concluzia ca nu sunt oameni suficienti in sistem, ca incarcatura e prea mare/om, ca nr dosarelor s-a dublat ... si nu se face nimik ca deh ... e criza si mai bine tinem posturile vacante ... una pepste alta azi e deja joi si a mai trecut aproape o saptamana ... cand nu stiu :hm:
Buna dimineata......Daxia....eu una nu mai bag in seama astfel de rapoarte.Astia nu stiu altceva decat sa se planga de nr. mare de dosare, ca nu e personal suficient si la bla si cand e vorba sa angajeze personal.....nu sunt fonduri, posturi blocate si mi-e scarba de tot sistemul bugetarX-(
Ca sa vedeti numai chestie, daca vi se pare corecta...imi astept de 4 luni aproape sentita de divort sa imi pot schimba buletinul si astept si astept ;)......doar mai e timp destul pana la pensie..is suparata, mi-e scarba de tot sistemul

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)