avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
Blacky esti bine? :O cred ca inca sunteti socate amnadoua dar e bine ca ati scapat cu bine. Inconstientii astia merita scuturati pana nu stiu pe ce lume is!!Ma gandesc prin ce-ai trecut , ma gandesc la fiul meu ... Doamne!!!
Ultima modificare: Marți, 5 Aprilie 2011
gofy, utilizator
am stat la urgenta 2 ore, ne-au facut investigatii...Timi nu a avut nicio zgaraitura, eu sunt mai scuturata...instinctul de mama...am impins-o de langa mine...
am citit de doua ori mesajul tau si nu mi-a venit sa cred ... tot timpul te gandesti ca chestii din aastea se intampla numai in filme .... deci eu le-as interzice sa mai puna mana pe volan...nenorocitii ... si eu conduc de 14 ani dar asa ceva nu pot accepta in ruptul capului X-(...bine ca sunteti bine. ..
blacky78 a scris:

fetelor, am avut CUMPANA vietii mele....unul beat, alcolemie1,37 in aerul expirat s-a urcat pe trotuar si m-a tarat cu masina 2 m...eram si cu Timi de mana...din fericire, fata nu are nimic, doar socul a fost puternic.
M-a lovit in gamba stanga, m-a saltat pe capota si am aterizat in fata maini cu capul de asfalt....nu am nicio fractura,astept sa vad cum ma simt de la lovitura de la cap...merg un pic cap greu ca am afectata glezna stanga si soldul drept, dar MULTUMESC LUI D-ZEU, TRAIESC....
M-am ridicat de jos si mi-am strans copilul in brate, care era la 2 m de mine, si striga mami meu...
NU POT SA VA SPUN CATE GANDURI IMI ZBURAU PRIN CAP, cand eu zburam la propriu.

=============================================================
Ingerul tau pazitor si-a facut treaba! Chiar ca ai fost in cumpana, cu copilul de mana, putea iesi dramatic! Cu sperietura asta, si esti singura!...
fetelor, nemernicul e la a doua abatere de conducere sub influenta alcolului...nici macar nu m-a cautat sa vada cum sunt...
Timi cand s-a trezit, am intrebat-o daca si-aduce aminte ceva si mi-a spus ca "masina rosie a facut buba lui mami", iar asta seara mi-a aratat intr-un ziar o masina rosie si mi-a zis "uite mami masina care facut buba"
A venit o prietena psiholog pe la mine si a stat de vorba cu ea si mi-a zis ca nu va ramane cu traume...dar, v-a fi dificil sa-i explic de ce trebuie sa fie atenta la masini, pentru ca v-a asocia totul cu masina rosie care a facut buba lui mami.

oricum, la noi a fost mediatizat accidentul, iar la urgenta erau atatia insotitori, de au crezut ca a fost accident cu victime multiple...Cristi fiind la Bucuresti, era disperat ca suntem singure si a dat la telefoane de s-a umplut Urgenta.

oricum nu-l iert pe dobitoc, daca nu erau bordurile lui Gutau de 25-30 de cm, acum nu stiu daca mai vorbeam cu voi...masina era jumatate pe trotuar.am analizat hainele si cred ca am fost si tarata, pentru ca tot spatele de la geaca e frecat de s-au rupt tesaturile.

acum a inceput sa ma doar un pic si ceafa...sper ca maine sa nu ma scol mai rau...ca la accidente, a doua zi iti dai seama ce e de fapt cu tine.cert e ca am lacune de memorie legat de accident...anumite clipe nu mi le mai amintesc.era un peco langa ...ma gandesc ca poate au inregistrat camerele ceva.

va pup si va multumesc pentru mesaje.

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)