avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
draga mea te inteleg perfect ... la noi e vreme superba ... stai in maneca scurta =D> melancolia m-a lovit si pe mine in una din serile astea dar eu am citit mesajele de la inceputuri ... cand ne cunoasteam ... ce e cu Magiunel? sper ca nu are probleme in familie ... eu azi am fost harnica, impreuna cu domnu meu am reusit sa facem o mica curatenie aproape generala =D> deseara sper sa pot ceti ce a mai ramas din succesiuni ... va tzuk pe toti :kissing:
buna de dimineata!
primavara asta va face sa fiti melancolici! :vishenka:
daca nu ma omoara viroza asta...nimic nu ma mai omoara...am 4 zile de cosmar:((...si inca nu mai dureaza
de citit...ce e aia?#-o

mi-e rau de ce se intampla in justitie!!!!!!!!!!!
[ link extern ]
Ultima modificare: Duminică, 3 Aprilie 2011
ContSters179928, utilizator
Viroze, enteroviroze....
Si eu am zis ca, daca n-o iau pe campii primavara asta, cred ca n-o mai iau niciodata....
La asta mic parca trecuse problema...dar....a revenit - am inteles ca-s pacatoase rau problemele astea de natura digestiva...
Da' o sa-i treaca- saptamana care vine il scot de la gradi si se va " instrui" la bibi- face bibi o "educatie", ca atunci cand vine copilu' acasa nu se mai intelege om cu persoana
Da' n-avem ce face si-atunci recurgem la...compromisuri!
In rest, pe-aici soarele nu se-arata...eu am citit si nu prea....
Va pup. o saptamana buna, s-avem!:hugall:
la mine nimeni nu mai face nimic...uneori ma intreb si stau sa ma gandesc cum au avut ai mei grija de noi.:O au atat indiferenta in ei.
am ramas singura cu Timi, racita moarta de abia ma taram prin casa, dar pe mama o preocupa arbagicul...ma chinui cu masca pe figura ca sa nu cumva sa o imbolnavesc...iar eu tusesc pana vomit si stau in baie pe gresie pana reusesc sa-mi revin sa ma scol in picioare.

de cititX-(#-o...imi vine sa urlu de suparata ce sunt.

dar deh, rudele nu le alegem noi...:((

Alte discuții în legătură

Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Epigrama interactiva ContSters109653 ContSters109653 Remaniere Bine-ar fi sa ne mutam, Sa schimbam topicu'-ndata. Ca daca recidivam... Gasim usa incuiata ! Poate nu sunt inspirata Dar patita (deseori ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)