draga mea te inteleg perfect ... la noi e vreme superba ... stai in maneca scurta =D> melancolia m-a lovit si pe mine in una din serile astea dar eu am citit mesajele de la inceputuri ... cand ne cunoasteam ... ce e cu Magiunel? sper ca nu are probleme in familie ... eu azi am fost harnica, impreuna cu domnu meu am reusit sa facem o mica curatenie aproape generala =D> deseara sper sa pot ceti ce a mai ramas din succesiuni ... va tzuk pe toti :kissing:
Viroze, enteroviroze....
Si eu am zis ca, daca n-o iau pe campii primavara asta, cred ca n-o mai iau niciodata....
La asta mic parca trecuse problema...dar....a revenit - am inteles ca-s pacatoase rau problemele astea de natura digestiva...
Da' o sa-i treaca- saptamana care vine il scot de la gradi si se va " instrui" la bibi- face bibi o "educatie", ca atunci cand vine copilu' acasa nu se mai intelege om cu persoana
Da' n-avem ce face si-atunci recurgem la...compromisuri!
In rest, pe-aici soarele nu se-arata...eu am citit si nu prea....
Va pup. o saptamana buna, s-avem!:hugall:
la mine nimeni nu mai face nimic...uneori ma intreb si stau sa ma gandesc cum au avut ai mei grija de noi.:O au atat indiferenta in ei.
am ramas singura cu Timi, racita moarta de abia ma taram prin casa, dar pe mama o preocupa arbagicul...ma chinui cu masca pe figura ca sa nu cumva sa o imbolnavesc...iar eu tusesc pana vomit si stau in baie pe gresie pana reusesc sa-mi revin sa ma scol in picioare.
de cititX-(#-o...imi vine sa urlu de suparata ce sunt.