avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1112 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
Astazi este una din zilele alea cand merge struna si vreau sa profit la maxim. Am citit linkul lui Blacky :( , m-am saturat de astia pana peste cap. Nici nu vreau sa mai aud de ei.

Va pup si va doresc si voua acelasi chef de munca (la mine e amestecat si putin cu X-(), din cauza unui dobidobi) :D
Ma retrag la repetat.
Ultima modificare: Marți, 5 Aprilie 2011
wolfman, utilizator
fetelor, am avut CUMPANA vietii mele....unul beat, alcolemie1,37 in aerul expirat s-a urcat pe trotuar si m-a tarat cu masina 2 m...eram si cu Timi de mana...din fericire, fata nu are nimic, doar socul a fost puternic.
M-a lovit in gamba stanga, m-a saltat pe capota si am aterizat in fata maini cu capul de asfalt....nu am nicio fractura,astept sa vad cum ma simt de la lovitura de la cap...merg un pic cap greu ca am afectata glezna stanga si soldul drept, dar MULTUMESC LUI D-ZEU, TRAIESC....
M-am ridicat de jos si mi-am strans copilul in brate, care era la 2 m de mine, si striga mami meu...
NU POT SA VA SPUN CATE GANDURI IMI ZBURAU PRIN CAP, cand eu zburam la propriu.
Salut!
Noi, ce sa zicem?
Unii sunt bine, altii inca nu...
Maine trebuie sa-i mai facem celui mic niste analize ca inca nu se simte chiar bine iar medicul suspecteaza o infectie digestiva cu vreun bacil...o enterocolita acuta....
'Om vedea...
Eu mai citesc cate ceva, am ajuns pe la dr de servitute...( pe asta il ador)
Afara e frumos, da am vazut ca de maine va fi frig..
Asta e....
Doamne blacky :O
Am ramas cu gura cascata...
Bine ca sunteti bine...
Nemernici de genul asta nu merita sa mai tina volanul in mana cate zile or avea. Ma bucur ca sunteti bine, totusi cred ca nu strica o vizita la medic.

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)