fetelor, nemernicul e la a doua abatere de conducere sub influenta alcolului...nici macar nu m-a cautat sa vada cum sunt...
Timi cand s-a trezit, am intrebat-o daca si-aduce aminte ceva si mi-a spus ca "masina rosie a facut buba lui mami", iar asta seara mi-a aratat intr-un ziar o masina rosie si mi-a zis "uite mami masina care facut buba"
A venit o prietena psiholog pe la mine si a stat de vorba cu ea si mi-a zis ca nu va ramane cu traume...dar, v-a fi dificil sa-i explic de ce trebuie sa fie atenta la masini, pentru ca v-a asocia totul cu masina rosie care a facut buba lui mami.
oricum, la noi a fost mediatizat accidentul, iar la urgenta erau atatia insotitori, de au crezut ca a fost accident cu victime multiple...Cristi fiind la Bucuresti, era disperat ca suntem singure si a dat la telefoane de s-a umplut Urgenta.
oricum nu-l iert pe dobitoc, daca nu erau bordurile lui Gutau de 25-30 de cm, acum nu stiu daca mai vorbeam cu voi...masina era jumatate pe trotuar.am analizat hainele si cred ca am fost si tarata, pentru ca tot spatele de la geaca e frecat de s-au rupt tesaturile.
acum a inceput sa ma doar un pic si ceafa...sper ca maine sa nu ma scol mai rau...ca la accidente, a doua zi iti dai seama ce e de fapt cu tine.cert e ca am lacune de memorie legat de accident...anumite clipe nu mi le mai amintesc.era un peco langa ...ma gandesc ca poate au inregistrat camerele ceva.
va pup si va multumesc pentru mesaje.
[/quot
Doamne prin ce ati trecut.....sa va dea Dumnezeu puterea sa va reveniti.
Astfel de oameni care se urca beti, inconstienti de ce s-ar putea intampla, ar merita sa fie inchisi