avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
buna dimineata si o :coffee: ... pai ma gandesc ca nu il ierti pe nenorocit ... o zi cu soare sa aveti, la noi cel putin asa se pare ca va fi :D, dupa ploaia de ieri e minunat ...
Neata doamnelor si caffa de rigoare :coffee:.
Blacky nu-l lasa pe nenorocit. Oricum i sa intocmit dosar penal insa ce ma mira pe mine este cum de mai sofeaza daca deja este la a doua abatere de genul asta.
blacky78 a scris:

fetelor, nemernicul e la a doua abatere de conducere sub influenta alcolului...nici macar nu m-a cautat sa vada cum sunt...
Timi cand s-a trezit, am intrebat-o daca si-aduce aminte ceva si mi-a spus ca "masina rosie a facut buba lui mami", iar asta seara mi-a aratat intr-un ziar o masina rosie si mi-a zis "uite mami masina care facut buba"
A venit o prietena psiholog pe la mine si a stat de vorba cu ea si mi-a zis ca nu va ramane cu traume...dar, v-a fi dificil sa-i explic de ce trebuie sa fie atenta la masini, pentru ca v-a asocia totul cu masina rosie care a facut buba lui mami.

oricum, la noi a fost mediatizat accidentul, iar la urgenta erau atatia insotitori, de au crezut ca a fost accident cu victime multiple...Cristi fiind la Bucuresti, era disperat ca suntem singure si a dat la telefoane de s-a umplut Urgenta.

oricum nu-l iert pe dobitoc, daca nu erau bordurile lui Gutau de 25-30 de cm, acum nu stiu daca mai vorbeam cu voi...masina era jumatate pe trotuar.am analizat hainele si cred ca am fost si tarata, pentru ca tot spatele de la geaca e frecat de s-au rupt tesaturile.

acum a inceput sa ma doar un pic si ceafa...sper ca maine sa nu ma scol mai rau...ca la accidente, a doua zi iti dai seama ce e de fapt cu tine.cert e ca am lacune de memorie legat de accident...anumite clipe nu mi le mai amintesc.era un peco langa ...ma gandesc ca poate au inregistrat camerele ceva.

va pup si va multumesc pentru mesaje.
[/quot

Doamne prin ce ati trecut.....sa va dea Dumnezeu puterea sa va reveniti.
Astfel de oameni care se urca beti, inconstienti de ce s-ar putea intampla, ar merita sa fie inchisi
blacky va tin pumnii si sa fiti bine, sanatoase!
tipul asta de accident il cunosc din...practica! numai ca partea mea vatamata a avut bazin fracturat, multiple fracturi de membre, operatii...soferul i-a facut scandal cand era la spital ca ..."de ce nu s-a ferit de pe trotuar!"
Faceti-va investigatii cu atentie!, vezi ce te doare, fa-ti radiografii etc.!
Iar faptul ca individul e la a doua abatere....eu stiu alt caz in care soferul a omorat o femeie insarcinata in 6 luni si o fetita de 2 ani...(mama cu copilul) si in instanta avea tupeul sa ceara prelungirea dreptului de a conduce!!!!
2 grile la vanzare
1 Lipsa cauzei in contractul de vanzare inseamna
a-vanz nu era proprietarul lucrului vandut iar cump nu a cunoscut acest fapt
b-partile au prevazut pretul dar acesta era simulat
c-ambele parti au cunoscut ca lucrul apartinea unui tert

2 In materie de vanzare eroarea nu produce nulitate daca
a-este indiferenta
b-este unilaterala
c-cade asupra lucrului ce face obiectul contractului

Alte discuții în legătură

Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Epigrama interactiva ContSters109653 ContSters109653 Remaniere Bine-ar fi sa ne mutam, Sa schimbam topicu'-ndata. Ca daca recidivam... Gasim usa incuiata ! Poate nu sunt inspirata Dar patita (deseori ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)