avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
1.b
2.a
am de facut un recurs in civil....X-(
trebuie sa gasesc o modalitate de a ma reintoarce la fond, sa administrez probe! X-(
rexone a scris:

1.b
2.a
am de facut un recurs in civil....X-(
trebuie sa gasesc o modalitate de a ma reintoarce la fond, sa administrez probe! X-(

la 1 corect
ei la 2 in carte imi spune si B - iar eu nu pricep de ce?
o sa ma gandesc....
acum fac asa cu recursul pe care-l am de facut X-(
incapacitatea de a primi o donatie
a-se sanctioneaza cu nulitatea absoluta
b-poate fi invocata de succesorii un drepturi a incapabilului gratificat cu nerespectarea incapacitatii de a primi
c-poate fi invocata de creditorii chirografari ai creditorului

referitor la eroare ... am recitit si partea generala si acolo zice clar ca in cazul contractelor cu titlu oneros bi/multi laterale e suficient ca numai o parte sa fie in eroare
Ultima modificare: Miercuri, 6 Aprilie 2011
daxia0022, utilizator
stirea despre accidentul nostru
[ link extern ] /

Alte discuții în legătură

Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Epigrama interactiva ContSters109653 ContSters109653 Remaniere Bine-ar fi sa ne mutam, Sa schimbam topicu'-ndata. Ca daca recidivam... Gasim usa incuiata ! Poate nu sunt inspirata Dar patita (deseori ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)