avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
mie mi-e sila de oamenii care ajunsi sefi nu mai au curaj sa ia nici o decizie singuri ... imi vine sa urlu ... spuneti-mi si mie pot sa exceptez o persoana de la plata unei taxe instituite de o institutie prin hotarare de consiliu in cazul in care persoana respectiva reprezinta caz social? face dovada ca beneficiaza de venit minim garantat, da o declaratie pe proprie raspundere ... plus basca ca obligatia ta ca institutie e sa ii pui in legalitate ... e la latitudinea ta ca director sa iei decizii sau nu?
edit
sau pt ca nu e prevazuta aceasta exceptie in hotararea de instituire a taxei nu mai am ce face, si nu pot excepta pe nimeni?
Ultima modificare: Joi, 7 Aprilie 2011
daxia0022, utilizator
daxia0022 a scris:

edit
sau pt ca nu e prevazuta aceasta exceptie in hotararea de instituire a taxei nu mai am ce face, si nu pot excepta pe nimeni?

legal, daca hotararea nu prevede exceptiile...nu poti excepta persoana, dar daca persoana respectiva face o cerere, iar apoi directorul institutiei face un referat catre consiliu cu propunerea de scutire , consiliu ar putea acorda scutirea.
mai da-mi detalii despre taxa....ca sa-t dau un raspuns mai exact
taxa speciala instituita in domeniul starii civile ... legea nu obliga la taxe dar nici nu te ingradeste ... si atunci i-am pus is noi o taxa sa facem ceva bani la buget ... deci pe de o parte avem obligatia de a percepe taxa stabilita prin HCJ pe de alta parte prin lege avem obligatia de a ne face treaba in domeniu .... acu ce sa fac?
acu' am venit si eu din instanta de la ploiesti...:stunned:
si era presed. una dintre colegele intrate asta toamna :D a mers destul de bine cu sedinta =D>
scarlet, fa o cerere si cere sa ti se redacteze hot. si citeaza-le ca termenul de redactare este de 30 de zile de la pronuntare (intarzierea repetata in efectuarea lucrarilor constituie abatere disciplinara, pt.care, in ultima vreme s-au tot aplicat sanctiuni:D)
in alta ordine de idei, cred ca o sa am si-un dosar la cluj...(ca vorba aia, l-am terminat pe ala de la sighet) :D
dragilor, primul dosar al boului care a dat peste noi, nici nu a ajuns in instanta inca e la Parchet.
deci domnul are un concurs de infractiuni pentru care legea prevede inchisoare de la 1 la 5 ani. plus un spor, iar daca se va retine si vatamare corporala s-a aranjat omul.trebuie sa ma tin de capul lui.
cine dracu i-a dat astuia drumul pe strada?
ar trebui sa-l dau in judecata si pe procurorul care a "adormit" dosarul pe undeva.

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)