avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
Buna dimineata si caffa de rigoare, sau mai multe ca este cam mohorat afara :coffee::coffee::coffee::yawn:.
Servici usor si o saptamana minunata va doresc, plina de sanatate.
Buna dimineata tuturor ... eu multumesc Celui de Sus suntem toti sanatosi :) sper sa va reveniti cu totii si sa putem merge in ritm cat mai sustinut mai departe, nu de alta dar aprilie va trece asteptam Pastele dupa aceea vine Mai cu caldura si vara cu concedii si inerentele iesiri si numa ne trezim ca e toamna ... cine are chef de grile pe civil?
buna dimineata! si :coffee:
deocamdata am putina treaba....mai tarziu, vedem cum stam cu timpul...daca ramane pt. grile pe civil...:D
Buna dimineata si va doresc tuturor o saptamana excelenta!
Doamne ce repede trece timpul......am ajuns in aprilie, in curand vin Pastele, luna mai......iunie si iacata ajungem si la examen....Eu ma delectez azi cu servitutile:closedtopic: , trebuie sa le termin.....plus problemele de la servici.E luni si deja sunt satula
spor la invtat si la lucru si ......Nurki, multa sanatate
buna dimineata! si :coffee:

Alte discuții în legătură

Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Epigrama interactiva ContSters109653 ContSters109653 Remaniere Bine-ar fi sa ne mutam, Sa schimbam topicu'-ndata. Ca daca recidivam... Gasim usa incuiata ! Poate nu sunt inspirata Dar patita (deseori ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)