avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1266 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
eh, procedura penala este si ea...o procedura! cred c-am zis ceva gen "roata se invarte":D dar, daca nu o practici este destul de multa...si uneori pare grea...:D
mie mi s-au mai luminat mintile de cand am inceput sa-mi iau dosare si in penal :D e altceva dupa ce buchisesti sa rezolvi o anumita problema...iti aduci aminte si articole si tot ce-ai citit :D
cred ca cineva zicea, pe undeva, ca daca vrei sa-ti faci mana ...sa iei oficii...(munca multa pe bani...fara):D
rexone a scris:

eh, procedura penala este si ea...o procedura! cred c-am zis ceva gen "roata se invarte":D dar, daca nu o practici este destul de multa...si uneori pare grea...:D
mie mi s-au mai luminat mintile de cand am inceput sa-mi iau dosare si in penal :D e altceva dupa ce buchisesti sa rezolvi o anumita problema...iti aduci aminte si articole si tot ce-ai citit :D
cred ca cineva zicea, pe undeva, ca daca vrei sa-ti faci mana ...sa iei oficii...(munca multa pe bani...fara):D
ei.......cata dreptate ai, Rexone;)
si daca tot sunteti dvs. la penal...ziceti-mi si mie diferentele intre dare de mita si cumparare de influenta...
Singura diferenta care imi vine acum in minte este diferenta data de obiectul juridic si de conditiile speciale enumerate de udrica pentru existenta infractiunii de trafic de influenta.... dar nu e tot una cu cea prevazuta de art. 13, ind. 2 si art. 6, ind. 1 din Legea 78/2000....
modalitate a traficului de influenta? vanzarea, cumpararea de influenta e modalitate alternativa a trafcului de influenta?
nu e 6 ind.1 din 78/2000? :stunned:
ce zice udrica?

Alte discuții în legătură

Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Epigrama interactiva ContSters109653 ContSters109653 Remaniere Bine-ar fi sa ne mutam, Sa schimbam topicu'-ndata. Ca daca recidivam... Gasim usa incuiata ! Poate nu sunt inspirata Dar patita (deseori ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)