avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
m-am uitat la interviul pentru ocup postului de director INM
am citit si CV-ul D-nei Ungureanu...e impresionant
cred ca ar face treaba buna
seara buna!
cine mai crede ce se vede? apropo' de cv-uri...eu am ajuns ...Toma necredinciosul...
Buna dimineata!
Ei, din fericire, " m-am tinut de cuvant" si am reusit cumva sa termin penalul general-pt maine -poimaine, imi rezerv ce e " mai bun" - din nou procedura penala-cred ca sunt obsedata cu materia asta, da' mereu am senzatia ca n-o stiu ( la celelalte materii nu ma incearca astfel de " senzatii" - da de fapt, in unele cazuri vorbim de-a dreptul despre " realitati" :D - ca de ex la unele " componente" ale civilului).
In rest, dupa cum v-am mai spus noi calcam dintr-o strachina in alta- daca nu ne doare una , ne doare cealalta, daca 2 is sanatosi unu musai are o problema:D ....
Da' vorba aia ( pe care o detest) - mai rau sa nu fie!
Va doresc o zi cat se poate de insorita, si....minte agera sa va puteti face " planul" pe azi!
Buna dimineata si caffa de rigoare.
Rexone ai dreptate, multe sunt trecute intr-un CV insa pana la dovedirea competentelor e cale lunga.
Nurki sanatate multa si va doresc sa iesiti din acest cerc vicios si sa deveniti un TRIO plin de SANATATE.
De fapt sanatate va doresc tuturor de pe acilica si va mai doresc si o zi minunata in continuare.
Eu inca ma lupt cu penalul special si general, avand in vedere ca mi-am alocat timp sa aprofundez aceasta materie pana pe 15 aprilie, cu tot cu spete, grile si jurisprudenta.
Apoi cred ca iau si eu in brate procedura penala. Toate cele bune.
buna dimineata dragilor si o :coffee: care din pacate e doar virtuala ... ati devenit o prezenta in viata mea :D ... si cum eu am o memorie inca buna ... sper sa ma mai tina :D nu am uitat invitatia lui Tomas la cafea ... il mai tineti minte pe Tomas :D ...
si eu in mod norma termin succesiunile si practic am trecut o data prin civil ... am o mica intarziere ca deh, a venit vremea buna si copiii trag de mine in fiecare dupa amiaza sa ii duc in parc ... aveti grija sa nu va pacaleasca azi careva :D o zi plina de soare tuturor :vishenka:

Alte discuții în legătură

Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Epigrama interactiva ContSters109653 ContSters109653 Remaniere Bine-ar fi sa ne mutam, Sa schimbam topicu'-ndata. Ca daca recidivam... Gasim usa incuiata ! Poate nu sunt inspirata Dar patita (deseori ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)