avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
rexone a scris:

e gresit raspunsul din carte!
in privinta accesiunii imobiliare artificiale, eu am invatat tot cu constructor de buna/rea credinta, pt.fiecare in parte existand regim juridic! Stoica a mentinut si in 2009 ceea ce stiam si noi! si, in continuare, manualele se fac tot cu regim juridic diferit pt.constructorul de buna sau rea credinta, inclusiv reglementarea din viitorul cod civil!
[/quot
==============================================================

multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 30 Martie 2011
blaze, utilizator
Buna 'neata!
Sunteti atat de harnici ca" ma obligati" in sensul bun, sa fiu si eu " studioasa".
Sigur, aproape toata lumea citeste civil, numai eu penal, da nu conteaza - important e ca misc si eu ceva...
In orice caz, in primavara asta " m-am impiedicat" de atatea ca nici nu stiu ce sa mai zic- cum incep sa citesc ceva-apare o " surpriza" ( ultima " placuta" - o enteroviroza la cel mic).
Uneori, cand stau si " cuget" ajung la o concluzie " zdobitoare":D - de cand invat ( cam de multisor,ce-i drept} parca dau numai cu capu' de pereti...
Sper sa fie doar o impresie...
Da oricum, e ciudat...
De fapt, viata nu e niciodata simpla- probabil ca acum, avand in perspectiva concursul asta, percep si eu lucrurile altfel si mi se pare ca toate mi se-ntampla numai mie...( acu cred ca dramatizez de-a binelea...);
Deci, hai la o cafea si dupa....hai s-avem spor!
buna dimineata dragilor ... rexone raspunsul e C .. da am o intrebare, am citit in Boroi o decizie a Tribunalului Suprem de prin anii '70 care zicea ca si ordonanta de ajudecare poate constiuti just titlu in conditia in care bunul adjudecat nu era de fapt proprietatea debitorului .... acu poate ma incurc singura :O
draga nurki ai nevoie de o perioada sa iti revii ca inceputul asta de an a fost tare zbuciumat pt tine ... lasa ca dupa ploaie iese intotdeauna soarele :D ... sincer si eu astept sa iasa soarele pe strada mea ...
buna dimineata! si :coffee: (la mine, a doua:D)
hai, toti adunarea! vine examenul! nu e departe!!!! octombrie e pe aici...:D
ce? cine ti-a zis tie in intrebare ca bunul adjudecat nu era proprietatea debitorului???? ti-a zis asa ceva?? nu! atunci raspunde decat la ce esti intrebata!!:P ca altfel gresesti si...:fight:
asa e ... ziceam eu ca ma complic singura ... #-o ... si eu savurez a doua :coffee: ... sa stii ca trimpul fuge , azi e joi si a mai trecut o saptamana si inca o luna.. aprilie va trece asteptand pastele... din mai timpul zboara ca e cald ... si numa ne trezim la sfarsit de august ... si atunci sa vezi morcov :O

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)