avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
blaze a scris:

salutare!
nu vreau sa zic vorba mare, dar cred ca am priceput servitutile :D

sa stii ca si eu cred ca pot spune la fel ... in toamna cand am vazut intrebarea am stiut din start ca pe aia o gresesc si asa a si fost ...
am citit cu atentie ...definitiile si clasificarile, si a inceput sa para mai clar, apoi m-am dus la exemple, am prins si niste spete, si mi-am dat seama ca nu e cine ste ce...trebuia doar sa citesc cu atentie :D
azi fac niste grile , si cred ca trec la contracte...
ai terminat realele? hai sa facem niste grile ... poate ma urnesc si eu :sorry:
da, am terminat, azi vreau sa fac o recapitulare si niste grile...posteaza intrebarile, dar nu pot sta prea mult, ca sunt la munca...
daxia?

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)