avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1153 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
EXACT!
si cand inveti exceptii, trebuie sa stii regulile! :D
rexone a scris:

EXACT!
si cand inveti exceptii, trebuie sa stii regulile! :D

dar la mine in cap simt cum patineaza neuronii #-o ... insa ma incurajez singura ... anul trecut pe vremea asta incepeam odiseea ... si nu se compara ca ritm si atentie ... dar mai bine ma itarziu decat niciodata ...
da, ritmul, atentia, orice...difera de la persoana la persoana...si stilul de a invata difera de la o persoana la alta...dar, eu raman la concluzia trasa de multi altii inaintea mea...repetitia este mama invataturii! daca citesti o data, pricepi ceva...daca citesti de mai multe ori, e posibil sa pricepi tot....daca repeti, e posibil chiar sa stii...:D
daca a supravietuit de la romani incoace inseamna ca exista un sambure de adevar ... deci repetam ... eu acu ma pregatesc sa plec dupa Maia ... o zi frumoasa tuturor
:wave:

Alte discuții în legătură

Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Epigrama interactiva ContSters109653 ContSters109653 Remaniere Bine-ar fi sa ne mutam, Sa schimbam topicu'-ndata. Ca daca recidivam... Gasim usa incuiata ! Poate nu sunt inspirata Dar patita (deseori ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)