avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
Spor sa ai dexia si de asemenea o zi insorita din toate punctele de vedere...:D
Eu am fugit la uzina....
Ultima modificare: Vineri, 1 Aprilie 2011
wolfman, utilizator
:coffee::coffee: - poftiti, poftiti...
asta toamna nu va mai placea :D
nurki, sa fiti sanatosi cu totii si sa ai mult spor la penal!
si pt. toti: mult, mult spor!
ma duc si eu la o :coffee: si sa vad daca au inceput sa infloreasca pomii...:vishenka:
mda... tone de cafea... stai pe terasa admiri pomii si savurezi cafeau ... vezi nu uita cartea :D ... a ajuns un drog si :coffee: da si cartea :stunned:
as sta eu pe teresa da' e inca frig :( as vrea sa-mi termin de pus florile..:rolleyes:...mai am de schimbat pamantul din ghivece....de scos inca flori afara..(si sa stii ca n-a fost frig de cand le-am scos pe primele :P)...
la noi cu gradina se distreaza domnul ... maine am program administrativ la greu ca parca a explodat o bomba in casa ... jucarii, haine ... tot tacamul ... plus mancare ... plus ca ar trebui sa aloc macar 2 ore si pt citit, in conditiile astea ar trebui sa aiba ziua 40 ore :stunned: ...

Alte discuții în legătură

Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Epigrama interactiva ContSters109653 ContSters109653 Remaniere Bine-ar fi sa ne mutam, Sa schimbam topicu'-ndata. Ca daca recidivam... Gasim usa incuiata ! Poate nu sunt inspirata Dar patita (deseori ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)