avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
Spor sa ai dexia si de asemenea o zi insorita din toate punctele de vedere...:D
Eu am fugit la uzina....
Ultima modificare: Vineri, 1 Aprilie 2011
wolfman, utilizator
:coffee::coffee: - poftiti, poftiti...
asta toamna nu va mai placea :D
nurki, sa fiti sanatosi cu totii si sa ai mult spor la penal!
si pt. toti: mult, mult spor!
ma duc si eu la o :coffee: si sa vad daca au inceput sa infloreasca pomii...:vishenka:
mda... tone de cafea... stai pe terasa admiri pomii si savurezi cafeau ... vezi nu uita cartea :D ... a ajuns un drog si :coffee: da si cartea :stunned:
as sta eu pe teresa da' e inca frig :( as vrea sa-mi termin de pus florile..:rolleyes:...mai am de schimbat pamantul din ghivece....de scos inca flori afara..(si sa stii ca n-a fost frig de cand le-am scos pe primele :P)...
la noi cu gradina se distreaza domnul ... maine am program administrativ la greu ca parca a explodat o bomba in casa ... jucarii, haine ... tot tacamul ... plus mancare ... plus ca ar trebui sa aloc macar 2 ore si pt citit, in conditiile astea ar trebui sa aiba ziua 40 ore :stunned: ...

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)