avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
Multumesc pt gandurile bune...
Va doresc si eu spor la toate....la citit, la gatit, la plantat flori...
Cred/sper ca totusi vine primavara...
V-am pupat, fug la o sedinta!:kissing:
wolfman a scris:

Va salut si eu cam tarzior asa.....
Blacky, daca ai ceva timp si chef combina Udroiu cu Toader intr-o sinteza. Eu asa am procedat si merge struna. Mi-a luat o saptamana si cateva zile dar merita. De asemenea am inserat printre ele si jurisprudenta pt fiecare infractiune.
Va doresc o zi faina in continuare. :D
Neata......intr-o zi frumoasa de vineri.......da noroc ca e vineri ca eu asa m-am saturat de servici....azi-noapte nici nu am putut dormi prea bine:((
batranete haine grele:D
Jurisprudenta pentru infractiuni de unde aicitit? Din codul adnotat?
sau de unde
Mult spor sa aveti
nurki a scris:

Buna dimineata!
Ei, din fericire, " m-am tinut de cuvant" si am reusit cumva sa termin penalul general-pt maine -poimaine, imi rezerv ce e " mai bun" - din nou procedura penala-cred ca sunt obsedata cu materia asta, da' mereu am senzatia ca n-o stiu ( la celelalte materii nu ma incearca astfel de " senzatii" - da de fapt, in unele cazuri vorbim de-a dreptul despre " realitati" :D - ca de ex la unele " componente" ale civilului).
In rest, dupa cum v-am mai spus noi calcam dintr-o strachina in alta- daca nu ne doare una , ne doare cealalta, daca 2 is sanatosi unu musai are o problema:D ....
Da' vorba aia ( pe care o detest) - mai rau sa nu fie!
Va doresc o zi cat se poate de insorita, si....minte agera sa va puteti face " planul" pe azi!
Exact aceeasi sezatie o am si eu cu procedura penala, ori de cate ori as trece prin ea.....parca tot mai trebuie fixat cate ceva, am avut probleme cu termenele, masurile preventive ma doboara si no......tot asa
Scarlet24 a scris:

.....Jurisprudenta pentru infractiuni de unde aicitit? Din codul adnotat?
sau de unde.........

Am scos jurisprudenta de pe siteul ICCJ plus ca exista suficienta jurisprudenta in cartea lui Udroiu.
Ultima modificare: Vineri, 1 Aprilie 2011
wolfman, utilizator
wolfman a scris:

Scarlet24 a scris:

.....Jurisprudenta pentru infractiuni de unde aicitit? Din codul adnotat?
sau de unde.........

Am scos jurisprudenta de pe siteul ICCJ plus ca exista suficienta jurisprudenta in cartea lui Udroiu.
de asta mi-a si placut Udroiu.......datorita deciziilor din practica judiciara si a explicatiilor pe care le-a oferit

Alte discuții în legătură

Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Epigrama interactiva ContSters109653 ContSters109653 Remaniere Bine-ar fi sa ne mutam, Sa schimbam topicu'-ndata. Ca daca recidivam... Gasim usa incuiata ! Poate nu sunt inspirata Dar patita (deseori ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)