avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
wolfman a scris:

Neata si caffa de rigoare :coffee:
Astazi sper sa reusesc sa termin grilele din Udrica pe parte de procedura si sa mai citesc si ceva jurisprudenta. Da Doamne.
Spor sa aveti la tot ce faceti. :)
Neata..........wow da avansat esti........eu abia am inceput grilele de penal general.Si cu repetatul, sunt la penal special, imi cma da batai de ap ca fac in paralel Toader cu Udroiu
Acuma sunt la lucru si bineinteles, am grile in program.....sunt mai lejera
Va pup si spor in tot ce faceti
Incerc sa turez motoarele la maxim insa trebuie sa recunosc ca sunt zile cand parca nu merge si cu asta basta :hammer:
Astazi a fost o zi buna :). Acusica msunt in pauza de masa si apoi iar la treaba.
Spor sa aveti.
Apropo, am trecut prin grilele de penal general si special ale lui Udrica cu un procentaj de 75 - 80 % insa se poate si mai bine. Am gresit in special datorita neatentiei.
www.avocatnet.ro/content/art...

„(3) Pentru stabilirea conditiei bunei reputatii sunt analizate faptele pentru care candidatilor admisi li s-au aplicat sanctiuni contraventionale, amenzi administrative, inclusiv cele aplicate conform art. 91 raportat la art. 181 din Codul penal, sanctiuni disciplinare in alte profesii in ultimii 3 ani anteriori datei desfasurarii testului-grila, precum si faptele pentru care candidatilor li s-au aplicat sanctiuni de drept penal.
(4) La verificarea conditiei bunei reputatii sunt avute in vedere urmatoarele criterii: tipul si imprejurarile de savarsire a faptei, forma de vinovatie, tipul de sanctiune aplicata, conduita adoptata in timpul cercetarii disciplinare sau a procesului judiciar, impactul asupra opiniei publice generat de fapta persoanei in cauza, precum si perioada de timp care a trecut de la aplicarea sanctiunii disciplinare, contraventionale, administrative sau de la ramanerea definitiva a condamnarii.”

astia nu mai sunt sanatosiX-(
Ultima modificare: Joi, 23 Iunie 2011
ContSters179928, utilizator
Buna dimineata !
Blacky, probabil din dorinta de a justifica activitatea avuta trebuie sa vina si ei cu ceva schimbari pe aici pe acolo, sa nu zica lumea ca nu fac nimic.
Ieri am inteles ca s-au certat ca la gura cortului si nimic altceva.
Ma gandesc ca anul trecut am avut permisul suspendat (1 luna) pt ca asa a avrut un nene politai insa am contribuit si eu cu partea mea de vina. Ce o sa imi faca ? Nu mai intru in magistratura ca am gresit in trafic ? :hammer:
Buna dimineata ... deci anual incepand din 2011 reprezinta "cel putin o data in an" ... acu sincer pe mine nu ma deranjeaza ca organizeaza examenul la INM ci ma deranjeaza atitudinea, stilul si maniera de abordare ... dar nu depinde de noi ... cat despre buna reputatie cred ca aspectele acestea si pana acum erau luate in calcul numai ca nu se stia ... va recomand sa fiti atenti in tot ceea ce faceti ... pt ca prin transparentizarea criteriilor practic nu prea se mai lasa loc de interpretare ... dar e posibil sa ma insel ... pana una alta mergem mai departe fiecare in ritmul lui ... timpul tace si trece ... vara va trece pe nesimtite ... si ne-om trezi in prag de examen... am fluturi in stomac numai la gandul asta ... o zi frumoasa va doresc tuturor ...

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)