avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
Scarlet24 a scris:

artax a scris:

Plaja, soare, tarile calde, leneveala, facut de cap?
Care plaja? Care soare?:((:((:((
Eu am fost un singur week-end la Felix, 2 zile, si m-am cam prajit, mi se duce pielea.......sper sa imi revin repede
Astea au fost singurele zile de relaxare

==============================================================
...era cam pustiu pe forum de vreo 2 zile, m-am gandit ca numa` acolo pot fi " candidatii", in vacanta, mai ales cei care au terminat materia...:D
Ei........unii is la invatat........altii is la lucru si nu pot invata din cauza zgomotului asa ca stau pe avocatnet
Am prins ideea...ma intorc la invatat...si cu ce talent imi gaseam de lucru, cu totul altceva...
artax a scris:

Am prins ideea...ma intorc la invatat...si cu ce talent imi gaseam de lucru, cu totul altceva...
:yes:
Spor mult
Buna dimineata!
Merge treaba?
Eu , ce sa zic?!Ma agit, dar....capacitatea de concentrare nu e nici pe departe cea care ar trebui sa fie...
Asta poate si din cauza incertitudinilor in care inotam....
Si apropo de ce zicea o colega............cred ca si eu o las mai moale dupa ex din toamna, ca m-am cam saturat ca toata viata mea sa se invarta in jurul unui ex si a unei profesii care, in fond si la urma urmei nici nu stii sigur daca iti va aduce satisfactii sau impliniri ( inafara celor financiare, sa zicem, care pot fi " satisfacute" in "n" modalitati).

Asta e, va doresc o saptamana buna cu...spor mult!

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)