avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
Ca bine zici dexia.... ATITUDINEA FATA DE CEI CARE SE PREGATESC SA DEA EXAMENE, fie el la INM fie direct pe post, nu numai ca este jalnica si denota un dezinteres total fata de aceste aspecte.
Sintagma anul, in opinia mea, este acceptata de majoritate ca fiind o data pe an si nu de cate ori isi incordeaza muschi CSM-ul fara sa aiba o baza legala solida.
=D>:yeah:
barbatul la curs la Buburesti, copilul la mama...(o las si noaptea:D)...Doamneee!!!!CE BINE EEEEEEEEEEEEEE!
iar, eu am ora de sexologie cu procedura penala....X-(#-o

spor si o zi buna!

apropo!
tari astia de la CSM...cu interpretarea sensului cuv. "anual"...
Salutare!
Nu mai bea nimeni cafea zilele astea?
Sunteti toti in concediu? Plaja, soare, tarile calde, leneveala, facut de cap?
Hello????E cineva?
ce plaja,soare,leneveala ??? abia astept sa-mi permit asa ceva :D ...aici pe baricade ...mor cu penalul special combinat cu general de gat ... si ma asteapta procedura penala ... tu cu ce te lauzi?
Nu ma laud, mi-e rusine ca iar sunt in urma tuturor, am inceput succesiunile , da ` vreau sa le mantui pana pe duminica-luni ...penalul e foarte departe, ca mai am si procedura civila, si tb sa revin si pe contracte, ca din Boroi n-am ramas cu mare lucru...

Alte discuții în legătură

Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Epigrama interactiva ContSters109653 ContSters109653 Remaniere Bine-ar fi sa ne mutam, Sa schimbam topicu'-ndata. Ca daca recidivam... Gasim usa incuiata ! Poate nu sunt inspirata Dar patita (deseori ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)