avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
daxia022 a scris:

"pe baricade ...cu penalul special combinat cu general de gat ... si ma asteapta procedura penala ... "

==============================================================
pentru o doamna procuror nici nu vad o definitie mai buna!=D>
Ultima modificare: Joi, 30 Iunie 2011
artax, utilizator
ioi ...sa de Domnu sa ajung acolo ...=D>
eu am planuri marete ... saptamana asta sa termin penalul special, pana prin 24 iulie sa termin procedura penala si pana la examenul INM vreau sa repet penalul si procedurile, eventual sa citesc civilul din cursul selectiv al lui Boroi ... vreau sa ma pot verifca in conditii de examen cu subiectele date la INM ... va reprezenta in mod clar nivelul la care ma gasesc ... sper sa fie unul cat mai bun pentru a putea ridica stacheta cat mai sus pentru toamna ...
Boroi-selectiv e cam pierdere de vreme...e util pentru promovarile pe post, unde grilele au o singura varianta de raspuns, dar aici , unde intrebarile " mustesc" de capcane, raspunsul bun e fie in detalii, fie in notele de subsol...ma rog, de cele mai multe ori e ascuns bine!
Eu termin saptamana asta penalul special pentru a doua oara dar il fac in paralel si cu penalul general pentru ca fac si grilele lui Udroiu.De saptamana viitoare ma apuc de materia mea preferata: procedura penala#-o care are atatea modificari.......
Pentru procedura penala am rezervat luna iulie, sa vedem ce va fi su cu civilul si procedura civila, sper sa nu avem surprize
artax a scris:

Plaja, soare, tarile calde, leneveala, facut de cap?
Care plaja? Care soare?:((:((:((
Eu am fost un singur week-end la Felix, 2 zile, si m-am cam prajit, mi se duce pielea.......sper sa imi revin repede
Astea au fost singurele zile de relaxare

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)