avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
am terminat procedura penala....a mers atat de greu....#-oX-(

neata si o :coffee:
Ultima modificare: Marți, 5 Iulie 2011
ContSters179928, utilizator
blacky78 a scris:

am terminat procedura penala....a mers atat de greu....#-oX-(

neata si o :coffee:
Neata.......felicitari.....eu una sunt abia la mijloacele de proba.Doamne da ce s-a putut modifica pe la competenta......mi-a scos peri albi, nu ca n-as avea destuiX-(
'Neata.
Si eu cu...procedura penala.Mai am, mai am....
Nu stiu de ce mereu am sentimentul ca la materia asta ma incurc...nu ca la celelalte ar merge totul struna :D
Ce tactica v-ati gandit sa abordati cu civilul?

Hai s-avem o zi buna si....o incepem bineinteles cu o :coffee:
...singura mea "tactica" a fost ca am inceput cu civilul , si l-am buchisit de parca citeam prima data , si mai am mult si bine...sunt pe la succesiuni, da` am planuri mari zilele astea, ca familia mea ma preseaza ca vrea vacanta ...daca imi respect programul deosebit de ambitios, de saptamana viitoare ar trebui sa incep procedura civila...trebuie sa-mi iau ceva carte noua, cu modificarile lui 202, da` nu stiu ce sa aleg...voi pe ce ati mers?
Salutare, dragilor, pe unde sunteti? Cumva in vacanta?
Eu da! Familia mea urla dupa vacanta, asa ca am lasat putin Clujul si ne-am luat o vacanta ...eu mi-am adus civilul cu mine, da` inca nu l-am scos la vedere...e prea relaxant si exotic, am invatat sa ma scufund, la propriu, si caut potcoave de arici de mare...

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)