avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
eu, iar am luat o pauza...sunt iar singura cu TimiX-(
si ca sa fie treaba treaba... a facut si o urticarie urata ...inca nu am descoperit cauza.
de plecat in vacanta....pe 9 august=D>
buna dimineata si 2 :coffee:
pe aici toata lumea se vaita cat de greu merge materia....pe dincolo....merge brici!
eu servesc penal general :D, voi?
Salutare!
M-am intors din vacanta, am dus civilul cu mine, nici nu l-am scos din rucsac, era si sa-l uit pe-acolo!
Dati-mi vreo idee la procedura civila, vreo carte mai recenta, actualizata cu 202....
eu am codul lui boroi, adnotat...altceva nu mai iau, nu mai vreau....
sa inteleg ca toata lumea a terminat cel putin o data materia....numai eu deslusesc penal general :(
dupa ce am trecut prin materie am zis hai sa incerc niste grile (inm) si m-am linistit de tot! trebuie sa o iau de la capat #-o
=D>
rexone, asta e cel mai frumos sentiment!
Si toti ne tot (re)intalnim cu el.

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)