'neata dragilor ... nu stiu de ce da nu cred ca se vor risca cu o OUG ... daca nu se adopta legea de aplicare a respectivei OUG ...m ai ales la care e acum atmosfera in coalitie si parlament ... parlementul poate considera asta un afront ..respinge legea si atunci balamuc ... dat bani inapoi ... si tot tacamul ... referitor la faptul ca unii vad ca anual nu inseamna o data pe an ... atunci nu aveau de ce sa intieze modificarea legii ... iar pozitia proc general a spus tot ... se continua in acelasi stil ... stam si asteptam evenimentele si citim ca nu avem ce face ...
Tind sa inclin balanta spre ceea ce ai spus tu Dexia si Artax, insa doar pe fond speculativ conducerea INM cred ca incearca sa forteze nota, pentru a mentine traditia unui examen in august-septembrie.
Multi vad examenul INM din ianuarie 2011, ca pe o masura reparatorie pentru cel din august anul trecut, insa care a fost sau este baza legala pentru un examen reparatoriu? Cu atat mai mult, au mai fost sesiuni cu promovabilitate redusa si nu s-a organizat la cateva luni examen de reparatoriu.
daca si in domeniul asta se va forta nota atunci e jale ... daca ei vor cauta sa nu respecte litera si spiritul legii atunci ce mai ramane de zis ... organizarea concursului din ianuarie cred ca a fost o mare greseala ...
salutare!
se vede treaba ca se va intampla ceva...vad ca se strang randurile...asta-i un lucru bun =D>
in curand prevad discutii pe diverse spetze si clarificari de teorie :D