avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... lipsa de calitate procesuala pasiva a primariei
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

lipsa de calitate procesuala pasiva a primariei

Cum a putut fi admisa ac. exceptie :-/cand:
1.imobilul revendicat este detinut fara titlu,in fapt fiind in patr.privat al Primariei;
2.conf.Norm.Apl.L 10/2001,toate entitatile statului au raspuns negativ privind existenta de date asupra imobilului;
3.primaria a raspuns ca nu poate indica un alt detinator al imobilului;
4.in prezent,imobilul(teren fara constructii),face parte din lotul de teren concesionat in vederea realizarii unor investitii de anvergura!
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 20:49, 8 Martie 2008
Trebuie vazut dosarul, ca dupa solutia instantei rezulta ca proprietarul tabular nu este Primaria, contrazicandu-se cu ce sustineti Dvs. Ati depus cartea funciara la dosar?
Mai aveti si recurs, si dupa cum arata, in recurs o sa se retina si fondul spre judecare, si, mare atentie, veti avea dreptul sa depuneti probe, in completarea celor depuse la fond.
Daca si recursul e nefavorabil, o sa aveti la indemana calea revizuirii, iar apoi va puteti indrepta spre CEDO
Va multumesc mult !Inclusiv pt.incurajari:)
Subteranul actioneaza inclusiv prin "cumparatorii de drepturi de retrocedare"- detinatori de date foarte exacte privind bunurile,mostenitorii,etc.;)Sursa e usor de identificat!!Primind refuzul meu,m-au asigurat ca nu avem sanse la retrocedare:( Din postarile mele de anul trecut,se poate ghici cu cine ma iau de pieptB-)
Pentru prima instanta,stiind ca oricare va fi rezultatul,ambele parti vom face recurs,nu am avut avocat.Se pare ca am reusit sa aduc probe sufuciente daca s-a recurs la o exceptie.Incepand cu recursul,apelez la "armamentul" profesionistB-)
nucu$ a scris:

Pentru prima instanta,stiind ca oricare va fi rezultatul,ambele parti vom face recurs,nu am avut avocat.Se pare ca am reusit sa aduc probe sufuciente daca s-a recurs la o exceptie.Incepand cu recursul,apelez la "armamentul" profesionistB-)

Exceptiile sunt mijloace de aparare prin care se invoca neregularitati procesuale sau lipsuri referitoare la exercitiul dreptului la actiune. Sau ,mai pe intelesul dvs., cand lucrurile au fost facute atat de prost din croiala, ca nici nu mai are sens sa pun in discutie fondul pretentiei.
Degeaba recurgeti cand nu trebuie la "armament" profesionist. E ca si cum v-ati duce la croitor cu stofa gata croita. S-ar putea sa nu va mai poata face haina.

Alte discuții în legătură

Dreptul de proprietate - doresc sa concesionez un teren al primariei cristifp cristifp Buna ziua! Doresc sa concesionez o suprafata de 5ha de la o primarie ca sa construiesc o ferma si m-am lovit de urmatorul aspect: la ora actuala, in CF, ... (vezi toată discuția)
Retrocedare balta nicoletaiancu nicoletaiancu Bunicii mei au detinut o balta pe care tatal meu a revendicat-o odata cu pamantul extravilan imediat dupa ´91...Pamantul i-a fost restituit dar balta nu. Am ... (vezi toată discuția)
Procedura l nr.18/1991 incalcata vs revendicare imobil mostenit nucu$ nucu$ Prin derularea evenimentelor recente, s-a cristalizat urmatoarea situatie certa: -Comisia locala de aplicare a legilor fondului funciar, nu a emis o decizie ... (vezi toată discuția)