avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... lipsa de calitate procesuala pasiva a primariei
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

lipsa de calitate procesuala pasiva a primariei

Cum a putut fi admisa ac. exceptie :-/cand:
1.imobilul revendicat este detinut fara titlu,in fapt fiind in patr.privat al Primariei;
2.conf.Norm.Apl.L 10/2001,toate entitatile statului au raspuns negativ privind existenta de date asupra imobilului;
3.primaria a raspuns ca nu poate indica un alt detinator al imobilului;
4.in prezent,imobilul(teren fara constructii),face parte din lotul de teren concesionat in vederea realizarii unor investitii de anvergura!
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 20:49, 8 Martie 2008
Multumesc AVLIL,interventia este cel putin logica daca nu se cunoaste decat "ceeace se vede pe sticla" si nu ce cuprinde in fapt dosarul.Intrebarea la care nu pot sa raspund este:DACA - mai exista la dosar atat procura generala cat si cea speciala de reprezentare in proces.Urmeaza sa verific "fizic" si atunci voi sti care este raspunsul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul de proprietate - doresc sa concesionez un teren al primariei cristifp cristifp Buna ziua! Doresc sa concesionez o suprafata de 5ha de la o primarie ca sa construiesc o ferma si m-am lovit de urmatorul aspect: la ora actuala, in CF, ... (vezi toată discuția)
Retrocedare balta nicoletaiancu nicoletaiancu Bunicii mei au detinut o balta pe care tatal meu a revendicat-o odata cu pamantul extravilan imediat dupa ´91...Pamantul i-a fost restituit dar balta nu. Am ... (vezi toată discuția)
Procedura l nr.18/1991 incalcata vs revendicare imobil mostenit nucu$ nucu$ Prin derularea evenimentelor recente, s-a cristalizat urmatoarea situatie certa: -Comisia locala de aplicare a legilor fondului funciar, nu a emis o decizie ... (vezi toată discuția)