AnnaMaria_ru a scris:
Acum cat de cat sunt lamurita.
La revisalul pe care il am eu ( preluat de la cineva ) nu am nr acela despre care vb dvs :( Si presupun ca atunci nu imi ramen decat sa fac un caiet special cu nr si sa dau acolo nr de ordine cim-urilor care vor veni de acum incolo. Sau poate se perfectioneaza REVISALUL si ne lamurim cu toti :)
Mai am o intrebare.Am un angajat care a lucrat din 07.12.2010 in 04.01.2011. Are Carnet de munca, dar perioada de la 01.01 la 04.01 unde o trec? Ii eliberez omului o adeverinta strict pe aceste zile? Ca daca se incheie toate carnetele cu 01.01.................:-|:sorry:
numarul acela il generezi singura daca a mai existat un ctr cu acelasi numar te anunta programul (toate versiunile de prin 2007 cel putin au cele 2 casute una cu nr revisal si alta cu nr ITM)
Pentru angajatul respectiv cred ca cel mai bine vrb cu inspectorul de la ITM pe care il ai se poate sa iti ia cartea de munca si sa o vizeze asa cum e
eu am inregistrat decizie si am dat la certificare inscrieri in CM cu plecare pe 01.01.2011 si le dusesem pe 6 ian sincer sa fiu :"> deci si cu intarziere
daca nu vrea sa iti certifice toata perioada adeverinta o faci oricum pe toata perioada lucrata nu doar 01-04.01.2011