Termenul este de 15 zile de la comunicare,dar, va recomand sa asteptati 20 sau si mai bine 30 de zile.Apoi sa mergeti pt legalizare.
S-a precizat in ce constau veniturile lui? Este salariat, nu-mi mai amintesc?... Ca daca e si s-a precizat in dosar cum si unde lucreaza, instanta e obligata a trimite hotararea sa fie poprit venitul sotului direct la societatea unde lucreaza, fie ca va intelegeti, fie ca nu.
Dar... nu mai retin amanute referitor la caz, daca e salariat si cum ati stabilit ca se va proceda.
Subsemnatii:
Reclamant,
Pârât,
Pãrti în procesul civil aflat pe rolul Judecãtoriei Piteşti în Dosarul nr. XXXXXXXX cu termen de judecatã la data de 21 martie 2008,
In vederea terminãrii acestui proces, a intervenit intre noi întelegerea cu urmãtorul cuprins:
1. Stabilirea legăturii cu minorul XXXXXX de către părintele său XXXXXXX se va face la domiciliul pârâtului după următorul program :
• 2 weekend-uri/lună, în prima şi ultima spătămînă din lună, între orele 17,00 a zilei de Vineri pînă la orele 19,00 a zilei de Duminică;
• 15 zile în perioada concediului de odihnă sau 15 zile în perioada vacanţelor de grădiniţă/şcolare;
• 5 zile, prin rotaţie la un an de zile, în perioada sărbătorilor de Paşte/Crăciun
• 4 zile în perioada zilei de naştere a minorului XXXXXXX ( 15 februarie ) odată la doi ani în perioada 14-17 februarie între orele 09,00 ale zilei de 14 februarie pînă la orele 19,00 ale zilei de 17 februarie.
2. Încredinţarea minorului XXXXXXX la reclamantă;
3. Stabilea domiciliului minorului XxxXXXXXX la reclamantă;
4. Cuantumul pensiei de întreţinere stabilit în sarcina pârâtului va fi de 17% din veniturile nete ale acestuia.
Aceastã învoialã scrisã reprezintã vointa noastrã liberã si neviciatã, act pe care îl vom depune la instanţa judecãtoreascã cu rugãmintea de a fi consfintită printr-o hotãrâre judecãtoreascã definitivã ( fãrã drept de apel) în temeiul art.271-273 C.pr.civ.
Întocmită şi semnată astãzi 21 martie 2008 în 3 exemplare, câte unul pentru fiecare parte si unul pentru instanta de judecatã.
Revin...
Mai sus am scris tranzactia pe care am incheiat-o..exact asa cum e..fara nume.
Acum....inca nu am vazut nici un leu din pensie alimentara.
Copilul l-a luat in 28 martie un week-end conform programului, si de atunci in week-endurile programate cateva ore la plimbare, si de Paste 2 zile.Ultimele doua week-enduri nu a mai venit.De bani tot spune ca mi-i da data viitoare..dar tot trece "data viitoare"..si nimic...
Cum sa procedez?
Doamna draga, nu ne ajung informatiile ca sa va dam un raspuns, asa incat, repetati, puteti intreba de mii de ori, daca nu ne raspundeti la intrebari veti primi ori sfaturi care nu au legatura cu realitatea situatiei dv. ori... nimic.
Prin urmare, reveniti si raspundeti la intrebarile pe care vi le-am adresat in mesajul anterior cat mai complet. Daca vreti sa avem in ce baza sa va dam un sfat...
Faceti plangere penala pentru neplata pensiei de intretinere. Pana una-alta.
Este salariat si pensia e stabilita exact cum scrie in pct 4 al tranzactiei.
NU am stabilit ca imi da el in mana, ca imi vireaza firma unde lucreaza.Eu am crezut ca vor fi automat retinuti din salariu, da rel zice imi da el din mana....da nici asta nu a fost.
NU as vrea sa ajung iar la proces.
Am dreptul sa sun la firma unde lucreaza sa le cer sa-mi vireze banii direct in cont?