avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... teren mai mare decat in CF
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

teren mai mare decat in CF

anul trecut am luat un teren pt contructia unei case. In CF sunt cu vreo 180m2 mai putin decat ridicarea topo pe care o avea proprietarul. Eu am obtinut autorizatie de constructie a casei cu ridicarea topo a vechilui proprietar. Acum insa incerc sa intabulez casa si am auzit ca diferenta dintre situatia reala si CF nu trebuie sa depaseasca 2%. Ce e de facut?
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 13:27, 20 Martie 2008
Era cel mai simplu si mai dezavantajos...
Fiecare cu ale sale...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferente masuratori cadastrale dorina123 dorina123 In actul de vanzare cumparare din 1966 suprafata casa+teren era de 170 mp. In urma masuratorii facuta pentru intabulare cadastrala au rezultat 195mp. Care ... (vezi toată discuția)
documentatie cadastrala si obtinere numar cadastral pacurar pacurar Am cumparat in anul 1999 o casa cu teren inscrisa in Cartea funciara si avand nr.topo (in Oradea) doar ca acum pt a putea obtine o autorizatie de modificare ... (vezi toată discuția)
Intabulare frauduloasa dupa decizie tribunal nefavorabila atinim atinim Buna ziua tuturor, Situatia pe care vreau s-o expun dezbaterii e urmatoarea. Am fost dati in judecata de vecini pentru o suprafata de 400mp. Dupa 5 ani de ... (vezi toată discuția)