Buna ziua!Sotul meu a fost oprit pentru un control de Politie si supus probei etilotest,rezultatul fiind 0.59,iar la proba biologica 1.3.A cooperat cu Politia,nu a avut accident si nici antecedente penale,dar judecatorul a dat sentnta:inchisoare 1 an cu executare.Intrebarea mea este:daca facem recurs avem sanse sa obtinem pedeapsa cu suspendare?Va multumesc!
Imi pare rau pentru d-voastra...Sa raspund la intrebari:1 nu,nu am apelat la serviciile unui avocat,din lipsa de bani 2 a cooperat cu absolut toate aceste persoane 3 la procuratura si-a exprimat regretul pentru cele facute 4 are un loc de munca stabil,unde este foarte apreciat,avem un baietel de 1an si 5 luni, 5 procesul a avut loc in localitatea Zarnesti,jud.Brasov
Sper ca a declarat apel.
Sa isi angajeze avocat.
Fara avocat ales care sa il apere inteligent probabil ca va merge la inchisoare.
Trebuie ca apelul sa fie si motivat in scris deoarece instata de apel ar putea analiza apararea pana la termenul de judecata.
Valoarea este destul de mare,dar cred eu ca in mod normal,cu putina bunavointa din partea instantei,ar trebui sa beneficieze de o pedeapsa cu suspendarea executarii.
Nu are antecedente,este chiar o persoana linistita.Ghinionul a fost ca se afla la o petrecere,iar eu l-am sunat speriata pentru ca eram acasa,insarcinata in 8 luni si 2 saptamani si aveam dureri.Altfel nu s-ar fi urcat baut la volan:(
Apelati la un avocat bun pentru a reusi sa ii schimbe pedeapsa cu executare in una cu suspendare.
Pentru dvs,alegerea avocatului si munca lui,strategia de aparare,sunt de importanta vitala
Succesul reprezinta"pasaportul" spre libertate