eumarian a scris:
Ce e cel mai amuzant este ca intr-o decizie din 15.11.2010, TB sectia 6 comerciala s-a bazat probabil tot pe respectivul articol de presa si a afirmat ca nu a fost recurata ordonanta presedintiala de la Salaj. Va recomand textul acestei decizii (cazul cu cei 200 din Bucuresti cu o anumita casa de avocatura) pentru a vedea argumentele ambelor parti
[ link extern ]
nu prea e amuzant, pentru ca daca va uitati mai atent pe portalul instantei, vedeati si concluzionati ca decizia tb s.6 (de unde am si eu informatia cu "nerecuratu'") din
15(cincisprezece).11.2010 nu s-a bazat in niciun fel pe niciun articol de presa, pentru ca recursul la hotararea 3689/
24.08.2010 , dosar 4467/84/2010 cu termen 09.03.2011 ca cluj... a fost inregistrat... a fost inregistrat la ca cluj... cand?... cand?... cand credeti?...
tocmai in 19(nouasprezece).11.2010:stunned::stunned::stunned: ... care sa fie explicatia?!:rolleyes:
[ link extern ] **
si pana la urma nici nu vad ce importanta ar fi avut (
si nici n-are), ca oricum, recurata / nerecurata tb s.6 tot n-o "baga in seama":)) ... "motive" se gasesc (s-au gasit) cu nemiluita:rolleyes:...
ce e de retinut, e ca hotararea de ordonanta presedintiala de la tribunalul salaj s-a dat in favoarea unui petent
"in imposibilitate de plata", si
lucreaza,
lucreaza (s-a pus
STOP platilor!!!) asa cum s-a stabilit, de luni de zile, si poate (daca nu va fi "data peste cap"... cand si cum ramane de vazut- putin probabilB-) ) va mai lucra mult si bine, exact pana in momentul cand se va lamuri ce si cum e cu
rata aia umflata, dubla...
amanunte, variatiuni cu ce a facut tb s.6?!... nicio relevanta!
tema e una:
poate sau nu poate un judecator sa sisteze platile in situatia in care un imprumutat e in imposibilitate de plata din cauza maririi ratelor de catre imprumutator?...
POATE !!! :happy:
s-a dat in romania o astfel de hotarare?...
S-A DAT!!!:whistle:
asta e, deocamdata! :)
ps
judecatorul de la salaj, in motivarea sentintei, zice:
"Neprejudicierea fondului cauzei este evidenta in situatia in care aceasta instanta de judecata din aceasta cauza, nu impienteaza asupra solutionarii fondului cauzei in niciun fel" (nu e din articol de presa;) )
eu il cred pe el, pe judecator!B-)
B-)B-)
si e si normal, ca altfel ar trebui sa asistam relaxati cum un umflat ii tot trage pumni in cap unui pirpiriu, iar noi sa nu ne bagam...
si sa fim preocupati numai de "fond" (vedem noi, la sfarsit, cine e
ko:)) ), ca poate o avea dreptate umflatu' de-l casapeste asa...
sau asa s-o fi inteles umflatu' cu el, cu pirpiriu', sa-l cotonogeasca- au contract:)):)):))