avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... comunicare decizie concediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

comunicare decizie concediere

Este considerata valabila comunicarea unei decizii de concediere in sedinta,odata cu intampinarea ?Termenul de atac curge de la data sedintei publice a instantei?
Cel mai recent răspuns: ContSters206252 , utilizator 18:16, 23 Mai 2011
da,vreau sa contest decizia si de aceea am pus intrebarea,tocmai pentru a evita o actiune prematura.
aveti 30 zile la dispozitie de la comunicare!
cand vi s-a inmanat decizia nu vi s-a cerut sa confirmati ca ati primit-o?
Avand in vedere faptul ca vi s-a comunicat decizia de concediere in timpul procesului odata cu intampinarea angajatorului, data de la care curge termenul de contestare este chiar data sedintei respective din simplul motiv ca este data la care v-a fost comunicata decizia si este un fapt independent de procesul respectiv.
Angajatorul a apelat la o modalitate ingenioasa asigurandu-se de faptul ca are dovada certa a comunicarii deciziei de concediere si nu este nimic ilegal in acest gest.
adelaida_07 a scris:

Avand in vedere faptul ca vi s-a comunicat decizia de concediere in timpul procesului odata cu intampinarea angajatorului, data de la care curge termenul de contestare este chiar data sedintei respective din simplul motiv ca este data la care v-a fost comunicata decizia si este un fapt independent de procesul respectiv.
Angajatorul a apelat la o modalitate ingenioasa asigurandu-se de faptul ca are dovada certa a comunicarii deciziei de concediere si nu este nimic ilegal in acest gest.

cum ar zice cineva : hellooo e vorba de un alt proces :vishenka:
ctynn a scris:

cum ar zice cineva : hellooo e vorba de un alt proces :vishenka:

Helooo ce conteazaaaa?
Important este ca a comunicat decizia si are si o dovada;) fix la Tribunal.
Ultima modificare: Marți, 14 Decembrie 2010
adelaida_07, utilizator

Alte discuții în legătură

Comunicare decizie incetare cim - motive disciplinare Florin Dragomir Florin Dragomir Buna ziua. In urma unor abateri disciplinare ale unui salariat (nemotivate, alcool), s-a procedat la incetarea CIM cu art. 61. lit a din Codul Muncii - ... (vezi toată discuția)
Decizie concediere necomunicata angajatului ,cum o contesti atunci? ContSters140202 ContSters140202 Va rog sa-mi spuneti daca o decizie de concediere,nu a fost comunicata angajatului ,nici trimisa prin posta si ulterior cand am primit-o ca anexa la citatie ... (vezi toată discuția)
Necomunicare decizie concediere din partea angajatorului hypy hypy buna ziua...va rog sa ma lamuriti in aceasta problema: 1. am primit preavizul de concediere in data de 24.12.2008 de 20 de zile lucratoare si acest preaviz ... (vezi toată discuția)