avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... comunicare decizie concediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

comunicare decizie concediere

Este considerata valabila comunicarea unei decizii de concediere in sedinta,odata cu intampinarea ?Termenul de atac curge de la data sedintei publice a instantei?
Cel mai recent răspuns: ContSters206252 , utilizator 18:16, 23 Mai 2011
ls_mircea a scris:

Procesul respectiv este intre aceleasi parti,obiectul fiind despagubiri banesti (art. 269 c. muncii) tocmai pentru faptul ca decizia de concediere nu-mi fusese comunicata.Nu am semnat nimic,a fost trimisa prin posta de catre Tribunal fiind atasata la intampinarea formulata de partea adversa.

Comunicarea se poate face si prin posta, deci poate fi valabila din ziua respectiva. Dar dvs ati fost instiintat de doua ori ?!
Despagubirile banesti se vor duce in "contul procesului" la sfarsit.
Cum mai merge procesul, ati solicitat si drepturi morale dovedite ?
Ultima modificare: Luni, 23 Mai 2011
ContSters206252, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comunicare decizie incetare cim - motive disciplinare Florin Dragomir Florin Dragomir Buna ziua. In urma unor abateri disciplinare ale unui salariat (nemotivate, alcool), s-a procedat la incetarea CIM cu art. 61. lit a din Codul Muncii - ... (vezi toată discuția)
Decizie concediere necomunicata angajatului ,cum o contesti atunci? ContSters140202 ContSters140202 Va rog sa-mi spuneti daca o decizie de concediere,nu a fost comunicata angajatului ,nici trimisa prin posta si ulterior cand am primit-o ca anexa la citatie ... (vezi toată discuția)
Necomunicare decizie concediere din partea angajatorului hypy hypy buna ziua...va rog sa ma lamuriti in aceasta problema: 1. am primit preavizul de concediere in data de 24.12.2008 de 20 de zile lucratoare si acest preaviz ... (vezi toată discuția)