avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... despre zisul articol 9 cu procurorul
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

despre zisul articol 9 cu procurorul

Buna seara..As avea si eu o intrebare....peietenul meu este inchis de 4 luni pt furt.Prejudiciul este recuperat,fapta este aproape recunoscuta..au fost 2 in fapta doar ca mai are 2 ani cu suspendare.Si as vrea sa intreb ca am auzit,asa se vb despre un articol 9 cu procurorul,adica sa ii marturisesti niste fapte...dar care este beneficiul celui inchis care marturiseste alte fapte?Si este vre-o posibilitate sa ii dee drumul cu o anumita modalitate??va multumesc anticipat!Astept raspuns
Cel mai recent răspuns: stancel , utilizator 13:24, 19 Decembrie 2010
nu a executat nimic...dar se poate face ceva in cazul asta?are deja 4 luni de cand este inchis..a fost prima infatisare cu martorii si iar au amanant....dar pana la urma este vre-o speranta sa iasa mai repede sau nu?
Daca nu a executat nimic din vechea pedeapsa nu il ajuta o contopire mai ales ca se poate aplica un spor de pedeapsa...
deci are sperante sau?si pt ce spor de pedeapsa?
Nu il ajuta cu nimic fapte care sa le recunoasca.
Nu va primi spor la pedeapsa in cazul sau.
deci nu este ceva care sa il poata scoata de acolo??Trebuie sa execute si suspendare si ce ii mai da?sau poate sa iasa cu o metoda cva??

Alte discuții în legătură

Reduceea pedepsei cristina_23 cristina_23 as avea si eu o intrebare.daca cineva este deja condamnat se poate sa i se reduca pedeapsa in cazul in care a recunoscut fapta?am citit ca a fost aprobata ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac pt a fi reexaminat pt un permis anulat? claudiu845 claudiu845 Buna ziua, CE TREBUIE SA FAC CA SA POT SUSTINE EXAMENUL AUTO? In data de 11.11.2013 a ramas definitiva sentinta judecatoreasca prin neexercitare cailor ... (vezi toată discuția)
Reducerea pedepsei cu o treime juganaru75 juganaru75 Am pe cineva condamnat pentru ucidere din culpa la trei ani cu executare. A recunoscut fapta dar nu a beneficiat decat de circumstante atenuante. Sentinta sa ... (vezi toată discuția)