Pai asa parca mai veniti de acasa. Spuneati ca eu complic lucrurile si cand colo vedem ca dumneavoastra puneti omul sa faca cerere, sa prezinte datele personale, sa prezinte contractul de vanzare-cumparare, sa ...
Apoi in cerere se spune ca " Mă angajez ca la data restituirii să mă prezint cu noul proprietar pentru complectarea fondului de rulment restituit."
Adica sa vina cu el de mana si cu banii.#-o Ca sa glumesc si eu cu dumneavoastra, va intreb unde scrie asa ceva in lege!?
Apoi vad ca nu-i dati banii imediat, ci la o data..., cand va veni cu noul proprietar...
Probabil ca in acest timp cererea se analizeaza de catre administrator, presedinte, cenzor, pentru ca le vedem acolo numele si trebuie sa semneze. Iar casierul confirma pe cerere. Original!
Pai cam asta-i conducerea asociatiei. Daca unul lipseste sau are indoieli asupra cererii este posibil ca cererea sa fie discutata in comitet sau in adunarea generala.
Sunt un pic rautacios avand in vedere replica dumneavoastra, pe care o redau:
Dl. Adriantot cam multe tromboane. Legea spune clar, vezi Art.24 al.4 din H.G. nr.1588/2007, fondul de rulment se restitue partial daca C.E. constata ca chelltuielile lunare au scazut. Cu asta basta.
In rest aveti dreptate si orice restituire din fondul de rulment se face la cerere si dupa analiza cererii, in conditiile legii.