Buna ziua,
din 1 octombrie 2010 s-a inchis centrala termica de care apartine asociatia de proprietari. Nu mai avem nici incalzire nici apa calda. Din aceasta cauza bineinteles ca s-au micsorat cheltuielile cu intretinerea. Intrebarea mea: am dreptul sa solicit restituirea partiala a fondului de rulment?
Am pus o simpla intrebare, va multumesc pentru atentia acordata... dar! In loc de un raspuns simplu DA/NU mi-ati dat cam prea multe si prea complicate raspunsuri, care nu au legatura cu intrebarea mea. Cererea anexata mai sus este pentru situatia vanzarii apartamentului! Eu v-am aratat o situatie concreta, cand NU se vinde apartamentul, ci s-a redus consumul blocului din cauza ca s-a inchis centrala termica. Nu vad rostul sa astept pana in ianuarie/februarie ca sa se calculeze noul FR pe baza respectivelor luni, cand fiecare luna este la fel d.p.d.v. a consumului, cum nu mai avem incalzire centralizata.
Concret pentru dv. cu scuze pentru ca ne-am intins la vorba.
Faceti o cerere catre presedintele asociatiei prin care solicitati restituirea unei parti din fondul de rulment platit de dumneavoastra pentru ca v-au scazut lunar cheltuielile de intretinere.
O sa se aprobe cererea si o sa vi se restituie o parte din fond sau o sa vi se raspunda ceva.
Interventie moderator @pdildiko
Aici sunteti pe un forum - nu uitati asta - unde este indreptatit sa scrie vrute si nevrute intr-un limbaj civilizat si cat de cat pe tema propusa orice utilizator inscris. Nu este un birou de consultatii juridice, nu este nimeni obligat sa va raspunda dupa pretentiile dv. si mai ales dupa asteptarile dv.
Dv. singur(a) puteti alege raspunsul care vi se pare cel mai potrivit. Iar daca nu aveti de unde alege, atunci mai asteptati.....
D-na pdidico.Daca ai citi mai atent cerea ai gasi acolo si restiuirea partiala.de obicei cererile sunt mai complexe iar ce nu soliciti tragi afara cu pixul.Moderatorul are dreptate 100% mai asteapta si fi atent la continutul cereri si a raspunsurilor.
Fondul de rulment
mitzmi
Am probleme cu administratorul/presedinte/casier/contabil/gestionar- doresc sa fac-pe propria cheltuiala o verificare contabila, dar nu vrea sa dea actele, ... (vezi toată discuția)