avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Justitie controversata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Justitie controversata

Am fost data afara de pe postul si functia mea. I-am actionat in instanta. Am castigat. Mi-a venit sentinta. Nu m-au pus inapoi. Au facut recurs. La recurs s-a pronuntat judecatorul exact invers decat primul. Toate acestea s-au petrecut in 1 an si 6 luni. Am sanse la Buc cu "anulare in contestare" sau la Cedo?
Toata neintelegerea a pornit de la anumite "animizitati" intre Cherciu si Muntean - un pr din Lugoj. In urma unor sesizari efectuate de Pr. Muntean la Preadericitul Daniel (colegul lui de fac), Cherciu a solicitat pe cale bisericeasca sanctionarea lui Muntean intrucat acesta il facea: impostor, hot etc, cuvinte care nu sunt acceptate cu atat mai mult de Biserica pentru care poti fi exclus. Culmea culmilor, Mitropolia Banatului se face ca ploua la adresele initiate de Cherciu, acesta in cele din urma il actioneaza in instanta pe pr Muntean castigand si prima instanta si recursul acestuia pt CALOMNIE. Biserica tot nu ii face nimic protejatului patriarhal, ba il da afara pe Cherciu pt neascultare - POTRIVITART 50 LIT E DIN STATUTUL BOR POPII NU AU VOIE SA ACTIONEZE PE NIMENI IN INSTANTA FARA ACORDUL EPISCOPLUI LOCULUI (CHERCIU A RE DOVADA CA L-A ANUNTAT IN 3 RANDURI DAR FARA RASPUNS CI DOAR CUVINTELE LUI CORNEANU: "MEARGA IN PM"). CHERCIU A INCERCAT SA ELIMINE DIN STATUT ART 50 LIT E. In litigiul cu pr Muntean acesta a solcitat, desigur tribunalului Lugoj sa respinga actiunea in baza art 50 lit e din Statutul Bor, dar judecatorul in 2 randuri a subliniat corect: in calitate de pr nu iti poti da enoriasii tai in judecata pt ca ar fi imoral. Corect, doar enoriasii, dar "confuzia" unor cititori pilosi ar dori sa se extinda asupra tuturor. Complicat oricum in Biserica...
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cai de atac danamatea danamatea Va rog sa-mi spuneti care sunt caile de atac intr-un proces de dr muncii astfel incat sa pot ajunge la Curtea europeana ? S-a dat hotarare de catre ... (vezi toată discuția)
Plangere la cedo marinescu112233 marinescu112233 Buna ziua.Am avut un srl,la care am cesionat partile sociale in 2009,in 2010 srl a intrat in insolventa si am fost chemat si eu in proces.Prin sentinta data de ... (vezi toată discuția)
Etapele unui proces? ContSters208719 ContSters208719 Care e etapa urmatoare de atac dupa ce am trecut de Curtea de apel si mi s-a dat o sentinta irevocabila? Mai departe ce pot face ca nu sunt multumita de ... (vezi toată discuția)