avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Venit mediu brut lunar avocat 2008
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Venit mediu brut lunar avocat 2008

Mă interesează să știu cât este acum, în 2008 venitul mediu brut lunar pe profesia de avocat.
Pai... nu prea vad de ce am fi, nu prea ai nevoie de acest venit mediu decat in putine cazuri. Nu stiu pentru ce iti trebuie tie, dar mie una nu imi foloseste la nimic in prezent. Daca afli, te rog sa ne spui si noua.
Da chiar. La ce naiba ne-ar servi... Ca asa, de amorul artei, zau daca ma intereseaza.
Dar daca afla cineva, sa ne spuna si noua... de curiozitate... :-/
Eu nu prea vad la ce serveste acest venit, dar, oricum... ca idee...
Mersi. :))
Venitul mediu lunar prezinta importanta pentru stagiari. Maestrul tb sa asigure stagiarului un venit mediu lunar care se trece si in contractul de colaborare.
avTodincaVeronica a scris:
Venitul mediu lunar prezinta importanta pentru stagiari. Maestrul tb sa asigure stagiarului un venit mediu lunar care se trece si in contractul de colaborare.

Zau? Legea si statutul vorbesc de venit MINIM!

Alte discuții în legătură

Hotararea 845 si 845bis a consiliului unbr Andreea Iacsa Andreea Iacsa extras...[b]Începând cu 01 octombrie 2010 cuantumul indemnizaţiei pentru creşterea copilului până la împlinirea vârstei de 2 ani şi, în cazul ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pt cresterea copilului la avocati ioana10 ioana10 Buna ziua. As dori sa va intreb in legatura cu indemnizatia de crestere a copilului in cazul unei avocate stagiare. Ma aflu in situatia de a incepe ... (vezi toată discuția)
Avocatii beneficiaza de indemnizatia de crestere copil conform legii mamelor? ContSters102262 ContSters102262 buna ziua sunt avocat si doresc sa ma lamuresc asupra unei probleme. in conditiile in care am avut un venit (din profesia de avocat, declarat lunar la CAA), ... (vezi toată discuția)