avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dovada acceptare succesiunea
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dovada acceptare succesiunea

Cineva sustine ca " sotia supravietuitoare si fiul defunctului nu au acceptat succesiunea in termenul prevazut de lege de 6 luni de la data deschiderii acesteia desi acestia au locuit si gospodarit impreuna in acelasi imobil , ultimii ocupandu-se si de funerariile defunctului " si ca atare el reclamantul prin cererea facuta primariei ........... "
Intrebare: Cum poate dovedi ca sotia supravietuitoare nu a acceptat succesiunea sotului sau ?
Cel mai recent răspuns: Radu Popescu , Avocat 02:52, 19 Aprilie 2008
Bula, te-am incurajat prea mult spunandu-ti ca ai o imaginatie bogata...scuze.
Dar, din moment ce te-ai angajat intr-o speta din asta, sper din tot sufletul sa merite....am avut si eu cateva revendicari de nu mai stiam cum sa le termin mai repede....
Parerea mea e ca fie te-i complicat prea mult, fie nu vrei sa rezolvi cauza...da-ne un numar de dosar si instant sa-l vedem si noi ca sa te credem ca exista....altfel, discutam in ploaie...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune ynna ynna buna ziua, va rog mult a ma ajutati, am o speta: in urma decesului lui A (in anul 2000) a ramas un imobil si teren aferent; mostenitorii sunt B,C,D - copii ... (vezi toată discuția)
Mostenire, cote, plata impozitului favex favex O familie, sot, sotie si un fiu. Decedeaza sotia in 2015 masa succesorala fiind un imobil. In perioada de optiune succesorala sotul ramane in imobil. Fiul face ... (vezi toată discuția)
Succesiune - sot mostenitor mboletta mboletta Va rog sa raspundeti cu detalli despre aceasta speta; Decedat fara urmasi - masa succesorala compusa din casa, teren plus un teren arabil. Casa si terenul ... (vezi toată discuția)