avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1029 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... motiv divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

motiv divort

Sunt casatorita din 2007 si am un copil de un an.Locuim cu mama iar intre ea si sotul meu sunt certuri grave astfel incat nu mai pot locui impreuna.Eu trebuie sa raman alaturi de mama care este bolnava.As vrea sa divortez dar nu stiu daca este posibil in conditiile acestea.Ce ma sfatuiti?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 17:52, 28 Decembrie 2010
Nu am alta solutie.Pe ea nu o pot lasa singura iar ei doi se cearta destul de rau si avem toti de suferit din cauza asta.Mama are o boala grava si nu are voie sa se enerveze iar sotul s-a imbolnavit si el pe sistem nervos.
Daca el nu e de acord cu divortul am sanse sa-l obtin?
oricum instanta va desface casatoria chiar daca el nu e de acord.
Buna seara,
Dna Madalina,din succinta expunere facuta de dvs.,inteleg ca nu intre dvs.(sotii) sunt neintelegeri.Adica nu in casnicie sunt motivele adevarate de divort.Inteleg corect?.
In principal motivele noastre de discutie sunt legate de mama asa este.

Alte discuții în legătură

Părăsire domiciliu. după căsătorie am cumpărat un autoturism ... Puyan Puyan Părăsire domiciliu. După căsătorie am cumpărat un autoturism cu soția care s-a trecut pe numele meu. după un an de zile același autoturism a fost ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere cand parintii divortati locuiesc impreuna sinocreea sinocreea Buna ziua, se poate sa se fi discutat si sa existe pe forum un raspuns la intrebarea mea, dar recunosc ca nu prea am gasit sau nu am stiut sa caut mai ... (vezi toată discuția)
Hartuire psihologica LoredanAAAAA LoredanAAAAA Buna ziua! Am si eu o problema...sunt intr-o relatie de 5 ani cu un barbat..amandoi suntem divortati(eu de 12ani si el de 5ani-in momentul in care ne-am ... (vezi toată discuția)