avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1088 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Se poate face plangere penala impotriva unui judecator ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Se poate face plangere penala impotriva unui judecator sindic?

Daca un judecator sindic se grabeste in pronuntarea sentintelor de deschidere a procedurii insolventei pentru a plasa dosarele cu prioritate unui anumit cabinet de insolventa se poate face plangere penala? Poate fi acuzat de abuz in serviciu contra intereselor persoanelor?
Unde se depune plangerea penala?
Cel mai recent răspuns: florindbro , utilizator 01:28, 4 Ianuarie 2011
Asa voi si face! Multumesc pentru sfat!
Sigur mai multi martori, mai multe parti vatamate vor produce efect.
Desi, in acest caz, dupa parerea mea, ar trebui sa se sesizeze organele abilitate din oficiu.
Ultima modificare: Luni, 27 Decembrie 2010
florindbro, utilizator
florindbro a scris:

Asa voi si face! Multumesc pentru sfat!
Sigur mai multi martori, mai multe parti vatamate vor produce efect.
Desi, in acest caz, dupa parerea mea, ar trebui sa se sesizeze organele abilitate din oficiu.

Mai multe persoane cu acelasi"of",poate insemna si un numar semnificativ mai mare de probe si inseamna cert si mai multa credibilitate.
Pe o logica elementara,unul poate fi considerat"nebun" si lasat in pace,dar pentru mai multi aceasta tactica deja "bate la ochi"
Logica cu "nebunul" nu cred ca va tine pentru ca judecatoarea si-a cerut mutarea la sectia civila si raportul facut de CA Timisoara a fost inaintat la CSM.
Pentru a aprecia corect daca judecatoarea a acordat preferential dosarele catre o singura SPRL sau un singur lichidator ar trebui sa stiti ce contin dosarele respective.
Daca au existat cereri ale mai multor lichidatori in dosar, daca in documentele care atesta competenta lichidatorilor sunt evidentiate experiente echivalente in materie, daca societatile au cerut numirea sau nu a lichidatorului respectiv.........
Simpa consultate a portalului Tribunalului nu poate spune daca judecatorul a abuzat de functia sa sau nu. Nici chiar cererea de mutare la o sectie sau alta a tribunalului nu spune nimic cu privire la moralitatea, competenta si buna credinta a acelui judecator.
Sa vedem ce spune si CSM...
Dupa parerea mea cand dai trei ani la rand 80 % din dosare aceluiasi lichidator nu mai ai nevoie de alte argumente. Mai departe nu sunt eu in masura sa decid aupra vinovatiei.
Cu privire la moralitate urmariti si cititi adresa de pagina web care am indicat-o mai sus si dupa sa-mi spuneti care mai e parerea dumneavoastra.
In ceea ce ma priveste, ma simt prejudiciat de rapiditatea cu care s-a luat hotararea in acest caz, fara sa se tina cont de argumentele mele.
Oricum, multumesc pentru raspuns!
Ultima modificare: Miercuri, 29 Decembrie 2010
florindbro, utilizator

Alte discuții în legătură

Cand consideram ca un magistrat a calcat pe bec? Just-drept Just-drept Am gasit pe net un comentariu scris de binecunoscutul judecator de la CSM, Cristi Danilet. Pe pagina: ... (vezi toată discuția)
Judecator abuziv Just-drept Just-drept Buna seara, Stimati forumisti, juristi, avocati s.a.m.d., Ce propuneri aveti impotriva unui judecator care cu rea-credinta, da o decizie ... (vezi toată discuția)
Poate fi dat in judecata un magistrat? dodonica dodonica Se poate actiona in judecata un magistrat, judecator sau procuror? pentru abuz in seviciu, neglijenta ? Care sunt caile cele mai rapide? (vezi toată discuția)