avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediere ilegala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediere ilegala

in urma unei concedieri ilegale am dat in judecata patronul dar am pierdut.acum fac contestatie ma poate ajuta cineva cu un sfat?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:45, 4 Martie 2011
Puteti verifica pe portalul instantelor judecatoresti ce solutie a pronuntat Tribunalul ... dupa comunicarea acesteia aveti la dispozitie 10 zile sa formulati recurs.
Inca nu a publicat nimic pe net.Cu ce documente trebuie sa ma prezint ca sa demonstrez ca s-a facut un abuz fata de mine?
Cu ce articol s-a facut concedierea dvs?
nu stiu exact articolul ca nu am cartea de munca dar stiu ca a spun in instanta ca am lipsit nemotivat si s-au facut restructurari la locul de munca
In decizia de concediere ce articol v-a trecut ? ... pentru absente nemotivate ar fi art.61 lit.a C.mun. , iar pentru restructurari art.65 alin.1 C.mun.

Alte discuții în legătură

Despre copil ramona j ramona j v-am contactat in problema mea cu divortul in legatura ca fostul sot nu ma lasa sa vad copilul pana la hotararea definitiva si irevocabila si se foloseste de ... (vezi toată discuția)
Admis contestatie la executare , la recurs conelia anghel conelia anghel Am o sentinta definitiva si irevocabila a tribunalului (recuratat de CAB) pronuntata in 06.03.2012 si nepusa in aplicare de buna voie ( reintegrare pe post). ... (vezi toată discuția)
Concedire abuziva, daune morale nu ContSters82334 ContSters82334 Buna ziua, As incepe sa va spun ca este incredibil ce se intampla cu justitia din Romania(Brasov).Am luat astazi sentinta de la tribunal fiind implicat in ... (vezi toată discuția)